Επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Formula E, με τη DS AUTOMOBILES να δηλώνει έτοιμη για πρωτάθλημα

Η DS Automobiles που προηγειται στο Πρωταθλημα ABB FIA FORMULA E στην καταταξη των οδηγων, αλλα και σε αυτη των κατασκευαστων, θα ειναι “εκει” στην επανεκκινηση του Πρωταθληματος που εχει οριστει για τις 5 Αυγουστου με στοχο να συνεχισει την κατακτηση των τιτλων!


Μετα απο το “υποχρεωτικο διαλειμμα” απο τις αγωνιστικες υποχρεωσεις της 6ης σεζον, η DS Automobiles και η TECHEETAH, θα βρεθουν και παλι στην εκκινηση του Πρωταθληματος Formula Eστις 5 Αυγουστου 2020 στο Βερολινο. Εκει θα πραγματοποιηθουν εξι αγωνες (5-6 Αυγουστου, 8-9 Αυγουστου και 12-13 Αυγουστου) χωρις θεατες και ετσι θα ολοκληρωθει η φετινη σεζον. Στο τιμονι των δυο DS E-TENSE FE20, ο Jean-Eric Vergne, ο δυο φορες πρωταθλητης της Formula E και ο Antonio Félix Da Costa, που βρισκεται στην πρωτη θεση της καταταξης των οδηγων. Η ομαδα της DS Automobiles θα αγωνιστει σε αυτους τους τελευταιους αγωνες της σεζον, με σκοπο να διατηρηθει στην κορυφη και να κατακτησει νεους τιτλους!


Οι οδηγοι και η ομαδα προετοιμαζονται πυρετωδως για αυτη την επιστροφη στις πιστες, για περισσοτερο απο τρεις μηνες. Τις τελευταιες εβδομαδες, οι μηχανικοι εχουν επικεντρωθει στη βελτιστοποιηση των ενσωματωμενων συστηματων του μονοθεσιου FE20, αλλα εχουν επισης εργαστει και στη στρατηγικη των αγωνων που θα ειναι, για αλλη μια φορα, κλειδι για τη κατακτηση νικων και τροπαιων, τοσο στην κατηγορια των ομαδων, οσο και σε αυτη των οδηγων. H τεχνολογια Ε-Tense και η τεχνογνωσια της DS Automobiles στην ηλεκτροκινηση αποτελουν την καλυτερη βαση για την επιτευξη των στοχων της Μαρκας. Με οδηγο την τολμη και τη διαρκη επιθυμια για καινοτομια, η DS Automobiles, αποκομιζει την αριστη τεχνογνωσια την οποια μεταφερουν οι εξειδικευμενοι μηχανικοι της μαρκας τοσο στο DS 7 CROSSBACK E-TENSE Plugin hybrid 4×4, οσο και στο αμιγως ηλεκτρικο και φιλικο προς το περιβαλλον DS 3 CROSSBACK E-TENSE.


Xavier Mestelan-Pinon, διευθυντης DS Performance: “Το Πρωταθλημα ξαναρχιζει σε μια μοναδικη ατμοσφαιρα με ενα πολυ αυστηρο πρωτοκολλο υγειας, αλλα το κινητρο μας να κερδισουμε νεους τιτλους ειναι πιο δυνατο απο ποτε! Η ομαδα εχει κανει εξαιρετικη δουλεια και θα παλεψουμε για να φερουμε ξανα την DS στην κορυφη της Formula E για δευτερη συνεχομενη χρονια!”


Ο Jean-Eric Vergne, οδηγος της DS και Ambassador της DS Automobiles: “Ειναι λιγο περιπλοκο το τελος αυτης της σεζον, αλλα ανυπομονω πραγματικα να αγωνιστω ξανα! Θα επικεντρωθουμε στο να μην κανουμε λαθη, γιατι υπαρχουν πολλοι ποντοι να διεκδικησουμε. Σε καθε περιπτωση, εχουμε ολα οσα χρειαζομαστε για να κερδισουμε!”


Antonio Felix Da Costa, οδηγος DS TECHEETAH: “Ειμαι πολυ χαρουμενος που αγωνιζομαι ξανα! Ειναι μια πολυ περιεργη στιγμη για ολοκληρο τον κοσμο, αλλα ειναι καλο να επιστρεφεις στις πιστες. Το πρωταθλημα συνεχιζει, αλλα ειναι σημαντικο να θυμομαστε οτι η μιση σεζον θα πραγματοποιηθει σε μολις εξι ημερες. Εχουμε προετοιμαστει με σκληρη προπονηση για να ειμαστε ετοιμοι και θα φτασουμε στο Βερολινο με τη νοοτροπια του νικητη!

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!