Η Bridgestone παρουσιάζει το κορυφαίο ελαστικό της, Potenza Sport

 


  Η Bridgestone, παγκοσμιος ηγετης στις προηγμενες λυσεις και τη βιωσιμη κινητικοτητα, ανακοινωνει σημερα την παρουσιαση του νεου κορυφαιου ελαστικου υπερ υψηλων επιδοσεων: Bridgestone Potenza Sport. Το ελαστικο συνδυαζει το πρωτοποριακο πνευμα και την τεχνογνωσια της Bridgestone σε ελαστικα υψηλης αποδοσης με μια εκτεταμενη ερευνα αγορας, απελευθερωνει τις επιδοσεις ενω ταυτοχρονα τους εξασφαλιζει τον απολυτο ελεγχο του οχηματος τους.

 

 

Υπεροχη στις σπορ επιδοσεις

 


  Η Bridgestone διαθετει μια ισχυρη παρακαταθηκη εμπειριας και εξειδικευσης σε ελαστικα υψηλων επιδοσεων χαρη στη μεγαλη κληρονομια της απο του αγωνες Formula 1 και τις μακροχρονιες συνεργασιες με premium κατασκευαστες αυτοκινητων υψηλων επιδοσεων. Με βαση αυτες τις εμπειριες, η Bridgestone ανεπτυξε Ενα νεο προϊον με τεχνολογια αιχμης για υψηλες επιδοσεις: το Bridgestone Potenza Sport. Αυτο το ελαστικο νεας γενιας αποτελει την καλυτερη προταση της αγορας για premium, σπορ επιδοσεις, υψηλης ακριβειας, προσφεροντας αριστη αποδοση στην κατηγορια στο στεγνο, σε συνδυασμο με κορυφαιες επιδοσεις στο βρεγμενο.

 

  Δοκιμασμενο απο τον TÜV SÜD, εναν απο τους πιο αναγνωρισμενους, ανεξαρτητους οργανισμους δοκιμων αυτοκινητων στην Ευρωπη, το Potenza Sport επιτυγχανει τις καλυτερες επιδοσεις τοσο σε στεγνο φρεναρισμα (μικροτερη αποσταση φρεναρισματος σε στεγνη επιφανεια) οσο και σε σταθεροτητα στις στροφες και σε ευθεια (διατηρηση της σταθεροτητας του οχηματος, οταν ταξιδευετε σε ευθεια γραμμη και στροφες εναντι των  ανταγωνιστων στην Premium κατηγορια. Επιπλεον, το Bridgestone Potenza Sport προσφερει εξαιρετικη αποδοση σε βρεγμενο οδοστρωμα καθως διαθετει ετικετα της Ε.Ε. με διαβαθμιση «A» στο κρατημα σε βρεγμενο σε ολες τις διαστασεις και θεωρειται ως το καλυτερο ελαστικο σε αποδοση σε στροφες σε βρεγμενο και χειρισμο, σε περαιτερω δοκιμες που πραγματοποιηθηκαν απο τον TÜV SÜD.

 

  Οι εξαιρετικες δυνατοτητες του ελαστικου τοσο σε στεγνο οσο και σε βρεγμενο οδοστρωμα συνοδευονται με μεγαλυτερη χιλιομετρικη αποδοση σε σχεση με τον προκατοχο του, το Potenza S001.

 

 

Συν-δημιουργια με τους οδηγους, πρωτοποριακο με τεχνολογιες αιχμης

 


  Με το Potenza Sport, η Bridgestone θελησε να δημιουργησει ενα ελαστικο που να ανταποκρινεται στις προσδοκιες που εχουν οι οδηγοι απο τα ελαστικα υψηλων επιδοσεων, ενω ταυτοχρονα να καλυπτει τις καθημερινες προκλησεις που αντιμετωπιζουν. Αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο πραγματοποιηθηκε ολοκληρωμενη ερευνα αγορας για την εναρξη της εξελιξης του Potenza Sport: Η Bridgestoneπηρε συνεντευξη απο περισσοτερους απο 3.800 τελικους χρηστες σε ολη την Ευρωπη. Η συμβολη τους εδωσε στη Bridgestone τις βασεις για την κατασκευη ενος ελαστικου υπερ υψηλων επιδοσεων, που ικανοποιει τις αναγκες του οδηγου και τις προσδοκιες ελεγχου και εμπιστοσυνης.

 

  Για να επιτυχει την κορυφαια αποδοση αιχμης του Potenza Sport, η Bridgestone εφαρμοζει διαφορες νεες, καινοτομες τεχνολογιες στον σχεδιασμο πελματος, στην συνθεση γομας και στην κατασκευη. Ο σχεδιασμος πελματος του ελαστικου υιοθετει αρκετες νεες τεχνολογιες αιχμης, συμπεριλαμβανομενων καινοτομων τρισδιαστατων αυλακωσεων για την αυξηση της ακαμψιας, με οφελος στο φρεναρισμα και στην αντισταση στην τριβη. Η συνθεση γομας, χαρη στη βελτιστοποιημενη φορμουλα, σε συνδυασμο με την καινοτομο τεχνολογια αναμιξης, βελτιωνει τις επιδοσεις σε στεγνο και βρεγμενο. Η Bridgestone χρησιμοποιει επισης μια νεα υβριδικη ενισχυση της στεφανης για να μεγιστοποιησει την αποδοση σταθεροτητας του ελαστικου με υψηλη ταχυτητα. Επισης, εχει εφαρμοστει ενας σπορ σκελετος για την αυξηση της αποδοσης σταθεροτητας και της αποκρισης στο τιμονι, ενω βελτιστοποιει την αντισταση κυλισης.

 

  Για τον σχεδιασμο και τη δημιουργια του Potenza Sport, αποφασιστικης σημασιας υπηρξε η αποκλειστικη τεχνολογια αναπτυξης και εξελιξης  ελαστικων της Bridgestone, που εξοικονομει χρονο και ειναι φιλικη προς το περιβαλλον. Η τεχνολογια επιτρεπει στην Bridgestone να προβλεπει με ακριβεια την αποδοση ενος ελαστικου απο το σταδιο αναπτυξης, πολυ πριν το παραγει και το οδηγησει φυσικα. Αυτο οχι μονο αποφερει περιβαλλοντικα οφελη εξοικονομωντας πορους, αλλα μειωνει επισης τη διαρκεια της διαδικασιας εξελιξης καθως και τον χρονο που κανει το προϊον να βγει στην αγορα.

 

 

Η πρωτη επιλογη μερικων απο τις πλεον διασημες μαρκες αυτοκινητων στον κοσμο

 

  Τα ειδικα σχεδιασμενα ελαστικα Potenza Sport εχουν ηδη επιλεγει ως πρωτη τοποθετηση απο μερικες απο τις πιο διασημες μαρκες αυτοκινητων στον κοσμο, οπως τη Maserati για το supercar MC20, τη Lamborghini για το Huracán STO, τη BMW για την σειρα 8 και πολλες ακομη.

 

  Το Potenza Sport, που αναπτυχθηκε και κατασκευαστηκε στην Ευρωπη, κανει την επισημη πρωτη στην Ευρωπη τον Ιανουαριο του 2021 ενω στην Ελλαδα θα ειναι διαθεσιμο απο τον Φεβρουαριο. Το ελαστικο παραγεται σε 96 διαστασεις απο 17 \”εως 22\” ιντσες για να καλυπτει ενα ευρυ φασμα επιβατικων αυτοκινητων και SUV εντος δρομου, που κυμαινονται απο Premium sedansκαι SUV εως πολυτελη αυτοκινητα κυρους Με την κυκλοφορια του Potenza Sport, η καλυψη της Bridgestone στο θερινο τμημα αυξηθηκε σημαντικα τοσο στις διαστασεις υψηλων επιδοσεων οσο και σε αυτες των υπερ υψηλων επιδοσεων.

 

  «Το Potenza Sport ειναι το τελευταιο κεφαλαιο στη μακρα παρακαταθηκη της Bridgestone στις υψηλες επιδοσεις», δηλωσε ο Emilio Tiberio, Chief Technical Officer και Chief Operating Officer της Bridgestone EMIA. «Ειναι το αποτελεσμα της ιστοριας και της καινοτομιας μας στον μηχανοκινητο αθλητισμο, σε συνδυασμο με τη δεσμευση μας να κανουμε παντα το επιπλεον βημα για να καλυψουμε τις αναγκες των οδηγων και μια επενδυση στην ερευνα και την αναπτυξη που ειναι απαραμιλλη στη βιομηχανια ελαστικων.

 

  «Κατασκευασαμε ενα premium σπορ ελαστικο υψηλης αξιας που απελευθερωνει τις επιδοσεις ενω ταυτοχρονα εξασφαλιζεις στους οδηγους τον απολυτο ελεγχο του οχηματος τους. Το Potenza Sport υπερεχει στις σπορ επιδοσεις.\”

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!