Η Goldcar εισέρχεται στην ελληνική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ρόδο, Κρήτη και Αθήνα


 Λειτουργια γραφειου στη Ροδο και επενδυτικο πλανο υψους 19 εκατ. ευρω για το 2016


Η Goldcar, κορυφαια εταιρεια στην αγορα ενοικιασης αυτοκινητων στην Ισπανια, εισερχεται στην ελληνικη αγορα και επενδυει στην Ελλαδα, με στοχο την παροχη ανταγωνιστικων υπηρεσιων ενοικιασης αυτοκινητων για τους επισκεπτες της χωρας.


Η εταιρεια ξεκινησε τη δραστηριοτητα της στην Ελλαδα στο νησι της Ροδου, εναν απο τους κατεξοχην τουριστικους προορισμους, ανοιγοντας το 1οτης γραφειο μολις πεντε λεπτα απο το αεροδρομιο του νησιου. Με βαση το αμεσο επενδυτικο της πλανο, τον Ιουλιο, η Goldcar θα ενισχυσει την παρουσια της στην ελληνικη αγορα, μεσω της λειτουργιας 3 ακομα γραφειων στα Χανια, στο Ηρακλειο και στην Αθηνα, απασχολωντας συνολικα 40 εργαζομενους.

Η στρατηγικη αποφαση της Goldcar για εισοδο στην ελληνικη αγορα αποδεικνυει τη δεσμευση και την εμπιστοσυνη της στη χωρα και στις προοπτικες αναπτυξης που διεπουν εναν απο τους μεγαλυτερους πυλωνες της ελληνικης οικονομιας, τον τουρισμο.

Το 2016, η εταιρεια σχεδιαζει να επενδυσει 19 εκατομμυρια ευρω για την ενισχυση της δραστηριοτητας της στην ελληνικη αγορα.

Ο στολος του γραφειου στη Ροδο ανερχεται σε 880 καινουρια οχηματα, συμβαλλοντας στην παροχη υψηλης ποιοτητας υπηρεσιων σε μια τοσο σημαντικη για τον ελληνικο τουρισμο περιοχη.

Παραλληλα, με γνωμονα την παροχη βελτιστων και ανταγωνιστικων υπηρεσιων, η Goldcarδημιουργησε το ευχρηστο websitehttps://www.goldcar.es/gr/, προσφεροντας στους επισκεπτες ευκολη προσβαση για αμεση ενοικιαση αυτοκινητων και ολες τις πληροφοριες που χρειαζονται για να προβουν σε κρατηση. Ενας απο τους στοχους της εταιρειας, ειναι να ενισχυσει περαιτερω τις digital υπηρεσιες της, σχεδιαζοντας σε αυτο το πλαισιο την εγκατασταση ηλεκτρονικων περιπτερων ενοικιασης αυτοκινητων σε κεντρικα μερη που αποτελουν κατεξοχην σημεια προσελευσης των επισκεπτων.

Με συγχρονο στολο οχηματων, ανταγωνιστικες τιμες και γραφεια σε κομβικα σημεια των περιοχων οπου δραστηριοποιειται, η Goldcar παρεχει υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες, ενω μεσω της ιστοσελιδας της προσφερει μοναδικες προνομιακες προσφορες που ανταποκρινονται απολυτα στις αναγκες των πελατων της, καθιστωντας τη διαδικασια ακομα πιο ευκολη και προσιτη.

Η Goldcarδιαθετει ηδη επιτυχημενη παρουσια σε 8 χωρες και συγκεκριμενα στην Ελλαδα, την Ισπανια, την Πορτογαλια, το Μαροκο, τη Μαλτα, την Ανδορα, τη Γαλλια και την Ιταλια, οπου εχει ηδη ανοιξει νεα γραφεια στις πολεις Βενετια, Ολμπια, Μιλανο και προσφατα στο Παλερμο.

Η συνολικη επενδυση της επεκτασης της εταιρειας σε νεες αγορες της Ευρωπης θα ανελθει σε 31 εκατομμυρια ευρω, ενω μεσω αυτου του πλανου, η Goldcarστοχευει να καταστει η κορυφαια εταιρεια ενοικιασης αυτοκινητων στις χωρες της Μεσογειου.

Με εδρα το Αλικαντε της Ισπανιας, η Goldcarκατατασσεται πρωτη στην ισπανικη αγορα ενοικιασης αυτοκινητων, με 20% μεριδιο αγορας. Ο συνολικος στολος που διαχειριζεται ανερχεται σε 42.000 οχηματα και διαθετει δικτυο 65 γραφειων σε κομβικα σημεια εντος η εκτος επιλεγμενων αεροδρομιων, απασχολωντας συνολικα περισσοτερα απο 800 ατομα.

Ο κ. Juan Carlos Azcona, Διευθυνων Συμβουλος της Goldcarδηλωσε σχετικα: «Ειναι μεγαλη χαρα για εμας να επεκτεινουμε τις υπηρεσιες ενοικιασης που προσφερουμε σε μια αγορα που εκτιμαται ιδιαιτερως απο τους ευρωπαιους επισκεπτες. Οι διακοπες στη Μεσογειο αυξανονται χρονο με το χρονο και αυτα τα νεα σημεια θα δωσουν στους ευρωπαιους τουριστες την ευκαιρια να βρουν την πιο συμφερουσα προσφορα για την ενοικιαση αυτοκινητου».

https://www.goldcar.es/gr/ 


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!