Ο λάθος οδηγός στο σωστό αυτοκίνητο

Ενα  test drive με μια Ferrari παραλιγο να καταληξει σε τραγωδια, οταν ο οδηγος «παρασυρθηκε» απο το γκαζι του αυτοκινητου και ανεπτυξε απαγορευμενη ταχυτητα για δημοσιο δρομο, αλλα εντελει μια αλληλουχια γεγονοτων εσωσε κυριολεκτικα την ζωη τους. Τωρα, πριν να βιαστουμε να κατηγορησουμε τον οδηγο της Ferrari που οδηγουσε πολυ γρηγορα ας σκεφτουμε οτι κανεις δεν επιθυμει να διατηρηθει το οριο ταχυτητας ολη την ωρα – ειδικα οταν δοκιμαζεις μια Ferrari. Συμφωνα με τα λεγομενα του οδηγου, πεταχτηκε μπροστα του ενα αυτοκινητο διχως να ελεγξει πρωτα με αποτελεσμα να πατησει φρενο και να κανει ελιγμο βγαινοντας στο αντιθετο ρευμα προκειμενου να αποφυγει την συγκρουση. Ευτυχως για τους δυο επιβαινοντες της Ferrari, ο αλλος οδηγος της Mercedes (απο το απεναντι ρευμα) αντεδρασε αψογα ,δινοντας τους λιγο περισσοτερο χωρο. Η Φερραρι ελιχθηκε οπως λιγα αυτοκινητα μπορουν στον κοσμο σε αυτες της ταχυτητες και το ESP απεδειξε ποσο σωτηριο μπορει να γινει. Το μαθημα που πηρε ο οδηγος, ειναι οταν θες να δεις τα ορια μιας Ferrari μπαινεις σε μια πιστα και βγαζεις το αχτι σου διχως να κινδυνευουν οι αθωοι γυρω σου.
ΥΓ. Συγχαρητηρια αξιζουν εκτος απο τον οδηγο της Mercedes και στον συνοδηγο της Ferrari που παρεμεινε ψυχραιμος (Ειναι τρελοι εκει στο Maranello).

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QlVwnF-oxhU]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!