Τα αυτοκίνητα- σχολεία, το Auto Club της ΕΡΤ και το TopSpeed.gr

Το μεσημερι της Κυριακης, το Ραδιομεγαρο της Αγιας Παρασκευης \”γεμισε\” με ηχους κινητηρων που στροφαριζαν στα κοκκινα, στριγγλιες ελαστικων και επιφωνηματα θαυμασμου. Η -ομολογουμενως καλυτερη του ραδιοφωνου- εκπομπη Auto Club (μεταδιδεται καθε Σαββατο και Κυριακη στο Πρωτο Προγραμμα του ραδιοφωνου της ΕΡΤ, στους 91,6 και 105,8 απο τις 13:00 ως τις 14:00) με τον Παρι Ποντικα, φιλοξενησε το TopSpeed.gr.

\”Εκπροσωπος\” του TopSpeed.gr, ο Γιωργος Καραγιαννης, ο οποιος, στο studio του Auto Club, συζητησε με τον Παρι Ποντικα ενα θεμα που -απ\’ οτι καταλαβαμε- αρεσε σε πολλους ακροατες: Τα αυτοκινητα που ειναι \”σχολεια\”. Καποιες επιλογες μεταχειρισμενων, δηλαδη, με σκοπο να \”διδαξουν\” τον ιδιοκτητη τις τεχνικες της πλαγιολισθησης η τον τροπο που θα εκμεταλλευεται την πιστα για να κανει καλυτερους χρονους, με ενα οικονομικο \”ταβανι\” κτησης 10.000 ευρω. Γιατι ολοι θελουμε να γεμισει η Ελλαδα υγιεις πρωταθλητες και αγωνιζομενους με ασφαλεια.

Σημερα, το TopSpeed.gr, παρουσιαζει σε επαναληψη την εκπομπη, η οποια μεταδοθηκε ζωντανα, για οσους την εχασαν και οσους θελουν να την ξανακουσουν.

Tip1: Οπως θα αντιληφθεις, εκμαιευσαμε τεχνηεντως καποιες απο τις παλιες, τετρατροχες αγαπες του Παρι.

Tip2: Ειναι επιβεβλημενο να ευχαριστησουμε το Πρωτο Προγραμμα της ΕΡΤ και προσωπικα τον Παρι Ποντικα για την αψογη φιλοξενια. Till next time… 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!