Το ανανεωμένο Fiat Panda διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από 10.600€

Σημειωνεται πως οι εκδοσεις 1.2 69hp Pop και Lounge διατιθενται στην τιμη των 10.600€ και 11.300€ αντιστοιχα, ενω η εκδοση 1.2 69hp Pop εξοπλισμενη με υγραεριο (LPG) κοστιζει 13.000€. Η τιμη για την εκδοση 0,9 Twinair 85hp Lounge ειναι 13.150€, ενω η ιδια εκδοση διατιθεται και με φυσικο αεριο στην τιμη των 15.400€. Τελος, οι εκδοσεις πετρελαιου 1,3 MTJ Pop και Lounge ειναι διαθεσιμες στην τιμη των 13.900€ και 14.600€ αντιστοιχα. Οι τιμες των εκδοσεων 4×4 και Cross ξεκινουν απο 16.250€ και 19.000€ αντιστοιχα. Περισσοτερες πληροφοριες για τις τιμες και τις εκδοσεις του νεου Panda υπαρχουν στο www.fiat.gr/panda.

Ο εξοπλισμος του Panda παραμενει πληρης οπως και στην προηγουμενη σειρα, με μια σημαντικη προσθηκη στο πλαισιο της ανανεωσης, του νεου συστηματος πολυμεσων Uconnect. Το συστημα Uconnect ανηκει στον βασικο εξοπλισμο των εκδοσεων Lounge, 4×4 και Cross και περιλαμβανει θυρα USB που χρησιμοποιειται και ως πηγη φορτισης (βρισκεται στο ταμπλο), θυρα Aux (βρισκεται στο ντουλαπακι του συνοδηγου), αναπαραγωγη MP3, λειτουργια Bluetooth με φωνητικες εντολες, audio Streaming (μεσω smartphone), χειριστηρια ηχοσυστηματος στο τιμονι, θηκη τοποθετησης Smartphone στο επανω μερος του ταμπλο (συμβατη με τα περισσοτερα smartphones και διαθετει θυρα USB 2.0 για αμεση φορτιση). Μια ακομα λεπτομερεια ειναι η προσθηκη του δερματινου τιμονιου στον βασικο εξοπλισμο των εκδοσεων Lounge και 4×4.

Το ανανεωμενο Panda παραμενει ενα μοντερνο και ευελικτο μοντελο, χωρις αλλαγες στις διαστασεις του (μηκος 3,65 μ., πλατος 1,64 μ. και υψος 1,55 μ.). Δυο νεες συγχρονες αποχρωσεις προστιθενται στην παλετα των χρωματων επαναβεβαιωνοντας τις διαφορετικες εκφρασεις του Panda. Το κοκκινο Amore παστελ τονιζει τον δυναμισμο του αυτοκινητου πολης, ενω το γκρι Colosseo μεταλλικο υπογραμμιζει την all-around SUV πλευρα του. Επισης, ο καταναλωτης εχει να επιλεξει αναμεσα στις εξης ζαντες:  ατσαλινες 14\” με πλαστικο καπακι STD (στις εκδοσεις Pop και Lounge), και ζαντες αλουμινιου 15\” για τις εκδοσεις 4×4 και Cross.

Η ανανεωση ειναι αισθητη και στο εσωτερικο του Panda. Ξεχωριζει το νεο τιμονι που προσδιδει καλυτερη αισθηση κατα την οδηγηση. Παραλληλα, ο πινακας οργανων ειναι πιο μοντερνος και ευαναγνωστος χαρη στα επανασχεδιασμενα γραφικα και στον διαφοροποιημενο φωτισμο συγκριτικα με το προηγουμενο μοντελο. Παραλληλα, εχουν προστεθει νεα σχεδια στο εσωτερικο του αυτοκινητου, καθως και νεα χρωματα για το ταμπλο, υποδηλωνοντας ενα μοντερνο και κομψο στυλ.


Παραλληλα, το Panda παραμενει ενα απο τα πιο φιλοξενα και λειτουργικα αυτοκινητα της κατηγοριας του. Οι πεντε θυρες του εχουν μεγαλο ανοιγμα, ενω η καμπινα του μπορει να φιλοξενησει ανετα μεχρι πεντε επιβατες. Τελος, ο χωρος αποσκευων ειναι ο μεγαλυτερος στην κατηγορια του με χωρητικοτητα 250 λιτρα που μπορει να φτασει τα 870 οταν αναδιπλωθουν τα πισω καθισματα. Το Fiat Panda διαθετει ενα απολυτα πρακτικο εσωτερικο, χαρη στη διαφορετικη διαμορφωση των εμπρος και πισω καθισματων και στον ικανοποιητικο αριθμο χωρων αποθηκευσης.



Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!