Το εσωτερικό του νέου Opel Astra προσφέρει μασάζ και σύστημα αρωματισμού καμπίνας!

«Καντε ενα ολιγολεπτο διαλειμμα απο την κουραση και το στρες της καθημερινοτητας. Στην εποχη μας, για πολλους οδηγους το αυτοκινητο ειναι ο προσωπικος τους χωρος για στιγμες χαλαρωσης. Γι’ αυτο και απαιτειται απολυτη αρμονια μεταξυ των συστηματων» σχολιαζει η Tina Müller, συνοψιζοντας πως ξεκινησε η ιδεα για το συστημα αρωματισμου καμπινας.
Το συστημα AirWellness αρωματιζει διακριτικα την καμπινα
Μπαινοντας στην καμπινα του νεου Opel Astra νιωθετε σαν στο σπιτι  σας: ενω η αθλητικη εξωτερικη σχεδιαση αποπνεει ενα σπορ στυλ απο μια αναλαφρη δομη, το εσωτερικο της νεοτερης γενιας του συμπαγους bestseller σας υποδεχεται σε ενα φιλοξενο περιβαλλον, μια οαση προσωπικης ευεξιας. Οι ανθρωποι της Opel δουλεψαν σκληρα προκειμενου να δημιουργησουν ενα εξατομικευμενο περιβαλλον ευεξιας για τον οδηγο και τους επιβατες, λανσαροντας μεταξυ αλλων μια κορυφαια προταση: το συστημα αρωματισμου καμπινας AirWellness της Opel.


«Το μοναδικο συστημα αρωματισμου καμπινας ταιριαζει αριστα στο Astra μας που επιχειρει ενα ‘quantum leap’. Αυτο γεμιζει το εσωτερικο του αυτοκινητου με ενα υπεροχο αρωμα. Το Balancing Green Tea ειναι ακρως χαλαρωτικο και σε συνδυασμο με επιλογες οπως η λειτουργια μασαζ των καθισματων, δημιουργει μια εντελως νεα οδηγικη αισθηση,» σχολιαζει η Tina Müller, Διευθυντρια Μαρκετινγκ της Opel. «Και για οσους προτιμουν ενα πιο αρρενωπο αρωμα, προσφερουμε το Energizing Dark Wood
 

Πολλα στοιχεια συμβαλουν στη δημιουργια αισθησης ευεξιας, οπως τα premium καθισματα με ρυθμιση 18-κατευθυνσεων για εξατομικευμενη ανεση και ξεκουραστη πλατη. Τα εξελιγμενα, εργονομικα καθισματα της Opel πιστοποιημενα απο το AGR (Campaign for Healthier Backs) τωρα για πρωτη φορα προσφερουν ενα συνδυασμο λειτουργιων μασαζ, μνημης, εξαερισμου και θερμανσης. Και τα νεα συστηματα IntelliLink συμβατα με Apple CarPlay και Android Auto προσφερουν εξατομικευμενη ψυχαγωγια και αριστο ηχο. Ωστοσο, ενα σημαντικο στοιχειο ελειπε στους υπευθυνους εξελιξης της Opel προκειμενου να επιτευχθει το τελειο μιγμα που θα ικανοποιουσε ολες τις αισθησεις: το καταλληλο αρωμα που θα εδινε μια αλλη διασταση ευεξιας μεσα στο αυτοκινητο.
Το συστημα AirWellness που εξελιχθηκε αποκλειστικα για το νεο Astra ηταν η λυση. Ειδικοι του μαρκετινγκ και μηχανικοι της Opel και η Γαλλικη εταιρια αρωματοποιιας Azur Fragrances δουλεψαν μαζι πανω απο ενα χρονο. Επιλεχθηκαν αμετρητα δειγματα, δοκιμαστηκαν και βελτιωθηκαν αλλεπαλληλες φορες μεχρις οτου οι ειδικοι καταληξουν σε δυο αρωματα για το νεο Astra: Balancing Green Tea με χαλαρωτικη επιδραση και το αναζωογονητικο Energizing Dark Wood. Το πλεονεκτημα για τους πελατες του Astra: δεν χρειαζεται να αποφασισουν υπερ του ενος αρωματος, μπορουν γρηγορα και ευκολα να αλλαζουν τις ταμπλετες αρωματων αναλογα με τη διαθεση τους.
Ενω οι αρωματοποιοι ασχολουνταν με τη συνθεση των αρωματων, οι μηχανικοι της Opel δημιουργουσαν το αντιστοιχο συστημα. Το συστημα τοποθετειται ευκολα στην κεντρικη κονσολα με τον ανταπτορα PowerFlex και γεμιζει με τις αρωματικες ταμπλετες. Αφου θερμαινεται ηλεκτρικα στα πεντε βολτ, στη συνεχεια διαχεει το αρωμα σε ολη την καμπινα.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rXBzI5Wkv_c]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!