Το νέο SsangYong Tivoli έρχεται και σε diesel 115 ίππων


Στα μεσα Ιουλιου, η SsangYongανακοινωσε οτι επεκτεινει την παρουσια της στην κατηγορια των compactSUVμε το λανσαρισμα της ισχυρης και οικονομικης dieselεκδοσηςτου TIVOLI, που καλυπτει τις προδιαγραφες ρυπων Euro6. Με την νεα αυτη αφιξη, στην γκαμα του μοντελου, η εταιρεια προσδοκα να συνεχισει την επιτυχημενη πορεια που, ηδη, διαγραφει, στην παγκοσμια αγορα, το νεο TIVOLI.


  • Ενισχυση της γκαμας TIVOLI με εναν ισχυρο και οικονομικο συγχρονο diesel κινητηρα 1,6 λιτρου (115 ps)
  • Ο κινητηρας ειναι βελτιστοποιημενος για να προσφερει αποδοση και μεγαλη αυτονομια, αναβαθμιζοντας την ανταγωνιστικοτητα του μοντελου
  • Καθιστα το TIVOLI ιδανικο για οσους θελουν να συνδυασουν την υψηλη σχεση τιμης – αξιας με τη δυναμικη οδικη συμπεριφορα
  • Εμπλουτιζει τις επιλογες του μοντελου, που θα κορυφωθουν με την προσθηκη 4κινητων εκδοσεων


Το νεο TIVOLI 1,6 e-XDi θα λανσαριστει επισημα στην Εκθεση Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης το Σεπτεμβριο, ενω θα ειναι αμεσα διαθεσιμο και στην ελληνικη αγορα.


Oκ. Johngsik, CEOτης SsangYongMotorCompanyδηλωσε: «Περαν του πληρους ανταγωνιστικου πακετου που προσφερει το TIVOLI, λογω της προχωρημενης του σχεδιασης, της ασφαλειαςκαι της υψηλης ποιοτηταςπου προσφερει, η νεα dieselεκδοση του μοντελου ειναι σχεδιασμενη να προσφερει υψηλη αποδοσηκαι οικονομια καυσιμου. Απευθυνεται σε πελατες που απολαμβανουν ενα δυναμικο στυλ οδηγησης, ενω επιθυμουν να το συνδυασουν με προσιτο κοστοςαποκτησης, αλλα και συγχρονο design».



Απο τις αρχες του 2015, οποτε και παρουσιαστηκε, το νεο TIVOLIεχει ενισχυσει θεαματικα τις εγχωριες αλλα και παγκοσμιες πωλησεις της SsangYong. Μονο τον περασμενο Ιουνιο, η κορεατικη φιρμα, πουλησε σχεδον 12.500 μοναδες, εκ των οποιων οι μισες απο αυτες αφορουν στο TIVOLI. Ετσι οι πωλησεις του μοντελου εχουν ξεπερασει το στοχο των 5.000 μοναδων για 3 συνεχομενους μηνες, ενω τον Ιουνιο ξεπερασαν και το φραγμα των 6.000 μοναδων μηνιαιως. Η SsangYongξεπερασε καθε προηγουμενο (απο το 2005), οσον αφορα στις εγχωριες μηνιαιες πωλησεις, μεγεθος που εκπροσωπει μια αυξηση της ταξης του 63,3%απο τα νουμερα της προηγουμενης χρονιας (2014).


Ο νεος dieselκινητηρας eXDi160, προδιαγραφων Euro6, εχει εξελιχθει για 3 χρονια, προκειμενου να προσφερει οδηγικη ευχαριστηση και οικονομια καυσιμου. Εχει ισχυ 115 ιππων, ροπη 300 Nm(διαθεσιμη απο τις 1.500 σ.α.λ.), προσφερει τελικη πανω απο 180 χλμ./ωρα, ενω οι εκπομπες CO2 δεν ξεπερνανε τα 109 γρ./χλμ.(εκδοση 2WD, 6Μ/Τ) (**), με τη βοηθεια και του συστηματος ISG(IdleStartGo). Ο κινητηρας αυτος συνδυαζεται τοσο με χειροκινητο, οσο και με αυτοματο κιβωτιο 6 σχεσεων της AISIN.


Hγκαμα του μοντελου θα εμπλουτιστει και με τις εκδοσεις 4WD, τοσο σε βενζινη οσο και σε diesel, που χρησιμοποιουν το συστημα Smart4WDπου ελεγχει την κατανομη της ροπης μεταξυ του εμπρος και πισω αξονα, απο 0-50%, αναλογα με τις οδικες και οδηγικες συνθηκες. Ειδικα για τις τετρακινητες εκδοσεις, το νεο TIVOLIστον πισω αξονα εξοπλιζεται με αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων (multilink), στοιχειο που αναβαθμιζει ακομα περισσοτερο την ασφαλεια αλλα και την ποιοτητα των οδικων του χαρακτηριστικων.

Το νεο TIVOLI1,6 dieselθα λανσαριστει επισημως στην Εκθεση Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης, τον ερχομενο Σεπτεμβριο. Το νεο μοντελο θα ειναι αμεσα διαθεσιμο και στην ελληνικη αγορα.
 

  • 5 Χρονια πληρης καλυψη SsangYong!
Η Chevellas προσφερει το TIVOLIκαι ολα τα μοντελα της με το προγραμμα «5 Χρονια Πληρης Καλυψη SsangYong» το οποιο περιλαμβανει:


1. 5 Χρονια Εγγυηση

2. 5 Χρονια Δωρεαν Οδικη Βοηθεια

3. 5 Χρονια Δωρεαν Service (εξαιρειται το Actyon Sports)


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!