Το i30N TCR ανεβαίνει στο βάθρο του Nurburgring 24h

H Hyundai το φωναζει με καθε τροπο: Το i30N ειναι το hot hatch που ηρθε για να μεινει και να πρωταγωνιστησει. Προς επιρρωση τουτου, τα δυο i30 N TCR της Hyundai Motorsport N στο ντεμπουτο τους αποδειχθηκε οτι ειναι τα αστερια του τμηματος TCR στο ADAC Zurich 24h Race, που πραγματοποιηθηκε το προηγουμενο Σαββατοκυριακο στο Nürburgring Nordschleife. Το καλυτερο απο τα δυο αυτοκινητα ολοκληρωσε τους 35 συνολικα γυρους – παιρνοντας τη δευτερη θεση στην κατηγορια – αναδεικνυοντας τις επιδοσεις και την αξιοπιστια τοσο του αυτοκινητου οσο και του πακετου επιλογων που σχεδιαστηκε ειδικα για αγωνες αντοχης.


Απο την αρχη του Σαββατοκυριακου τα δυο πληρωματα της Hyundai αποδειχτηκαν τα πιο γρηγορα απο τους αγωνιζομενους με προδιαγραφες TCR. Με αυτον τον τροπο επανελαβαν το κατορθωμα τους απο τον προκριματικο αγωνα του περασμενου μηνα, με τον Peter Terting να βελτιωνει τον προηγουμενο χρονο του σημειωνοντας ρεκορ στην κατηγορια αγωνιστικης αντοχης με 8: 58.463 και παιρνοντας την pole position με τον αριθμο # 831, που ολοκληρωθηκε απο τους Andreas Gülden, Nicola Larini και Manuel Lauck. Ο Moritz Oestreich στο μεταξυ καταφερε τον καλυτερο χρονο διανυοντας την πιστα των 25km με το αλλο i30 Ν TCR με τον αριθμο # 830 εκκινωντας πρωτος με το αυτοκινητο, το οποιο μοιραστηκε οδηγικα με τους Κορεατες Jae Kyun Kim και Byung Hui Kang, καθως και τον Guido Naumann.


Ο κ. Thomas Schemera, Executive Vice President and Head of High Performance Vehicle & Motorsport Division, δηλωσε: «Με το συνθημα «αισθανθειτε την αισθηση», η Hyundai αναπτυσσει οχηματα υψηλων επιδοσεων, που οι πελατες μπορουν να συντονιζονται συναισθηματικα. Χρησιμοποιωντας τα δεδομενα και την εμπειρια που εχουμε συγκεντρωσει σε αυτον τον αγωνα, θα αναπτυξουμε οχηματα ευχαριστα στην οδηγηση που θα προσφερουν διασκεδαση στους πελατες κατα την καθημερινη τους χρηση ».

Ο Αναπληρωτης Γενικος Διευθυντης της Hyundai Motorsport, κ. Andrea Adamo, δηλωσε: «Στον πρωτο 24ωρο αγωνα μας στο Nürburgring, η Hyundai Motorsport απεδειξε τις εξαιρετικες επιδοσεις και την αξιοπιστια του Hyundai i30 N TCR σε εναν απο τους πιο σκληρους αγωνες, σε πολυ δυσκολες καιρικες συνθηκες . 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!