Τρεις διακρίσεις για τα ελαστικά Kumho

Με μια σειρα βραβειων σχεδιασης σε πανευρωπαϊκο και παγκοσμιο επιπεδο διακριθηκαν τα ελαστικα της εταιρειας KUMHO. Πιο συγκεκριμενα τιμηθηκαν με τα τρια παγκοσμιως μεγαλυτερα βραβεια σχεδιασης – Red Dot Award (Γερμανια), iF International Forum Design (Γερμανια), και International Design Excellence Awards (ΗΠΑ). Στη συγκομιδη προστεθηκαν οι διακρισεις Good Design (Ιαπωνια), Good Design (Κορεα) και Green Good Design (ΗΠΑ), διαμορφωνοντας μια πολυ επιτυχημενη χρονια.


Στις καινοτομιες των τελευταιων ετων περιλαμβανονται: 15 σειρες ελαστικων, ελαστικα 32 ιντσων για SUV, χαραξη πελματος με λεϊζερ, εγχρωμα ελαστικα, ακομα και αρωματικα ελαστικα. Η εταιρια ηταν η πρωτη που πιστοποιηθηκε με Nordic Swan Eco-Label.

Ο σχεδιασμος πρωτοτυπων ελαστικων για παγκοσμιους κατασκευαστες εχει αποφερει αξιοσημειωτα προϊοντα οπως: Το εξαιρετικα χαμηλου προφιλ ελαστικο ‘Maxplo’ που αλλαζει σχημα αναλογα με τις οδηγικες συνθηκες και το ‘Smasher’, που διαθετει πλακες αναρροφησης και τακουνια πελματος που θυμιζουν ακονιστηρια.


Η φιλοσοφια Kumho ‘Maxplo’ 

Αναμεσα στα εξειδικευμενα ελαστικα OE που προεχονται απο το μηχανοκινητο αθλητισμο ειναι το ECSTA V720 το οποιο τοποθετειται στανταρ το συναρπαστικο  Dodge Viper ACR645bhp. Επισης, το ECSTA V70A με το οποιο τρεχουν ολα τα μονοθεσια BAC Monos και χρησιμοποιουσαν ολα τα 2000 MK2 Mini John Cooper Works GP.

Οικολογικα διαπιστευτηρια

Τα ελαστικα Kumho KH27 Ecowing ES01– επιλεχθηκαν ειδικα για τη χαμηλη αντισταση κυλισης και το ελαχιστο επιπεδο θορυβου, εχοντας λαβει κορυφαια βαθμολογια στους τομεις αυτους σε μια δοκιμη ελαστικων ADAC. Ακομα πιο προσφατες προθηκες στην ‘πρασινη’ σειρα του Kumho ειναι το βραβευμενο Eco Sense SE11 και το WattruN VS31 που διατιθεται τωρα σε δυο διαστασεις – και οι δυο χαραξεις εχουν σχεδιαστει ειδικα για την ταχυτατα αναπτυσσομενη αγορα των οικολογικων και ηλεκτρικων αυτοκινητων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!