Άλλος ένας τίτλος για το Nissan Qashqai

To αυτοκινητο – οροσημο στην κατηγορια του, που σαρωνει τις πωλησεις στο Ηνωμενο Βασιλειο – αλλα και στην Ελλαδα – πηρε το βραβειο του  “Best British Built Car”, στην τελετη απονομων των Βραβειων News Motor UK 2018.


Το Nissan Qashqai ελαβε το συγκεκριμενο βραβειο ως  αναγνωριση της σημαντικης συμβολης του μοντελου στην επιτυχια της Βρετανικης αυτοκινητοβιομηχανιας απο την εναρξη της διαθεσης του,  το 2007.



\”Το Qashqai ειναι το αυθεντικο crossover, που δημιουργησε την συγκεκριμενη κατηγορια οπως την γνωριζουμε  και ειναι το πιο επιτυχημενο μοντελο στην Ευρωπη, στην ιστορια της Nissan\”, δηλωσε ο Alex Smith, διευθυνων συμβουλος της Nissan Motor GB. \”Το γεγονος οτι το Qashqai σχεδιαστηκε  και κατασκευαστηκε στο Ηνωμενο Βασιλειο ειναι κατι που μας κανει εξαιρετικα υπερηφανους. Θα θελαμε να εκφρασουμε  τις ειλικρινεις ευχαριστιες μας στην κριτικη επιτροπη των News UK,  για την αναγνωριση του Qashqai με αυτο το εξαιρετικο βραβειο\”.

Εχοντας ανανεωθει το 2017 με μια μεγαλη γκαμα αναβαθμισεων, το Nissan Qashqai ενισχυεται τωρα με μια νεα σειρα, ακρως αποδοτικων κινητηρων βενζινης,  καθως και με ενα ολοκαινουριο συστημα ψυχαγωγιας και πλοηγησης του NissanConnect.

Περισσοτερα απο τρια εκατομμυρια  Qashqai εχουν παραχθει στο Ηνωμενο Βασιλειο, στο εργοστασιο παραγωγης της Nissan στο  Sunderland,  απο το 2007. Η δευτερη γενια του μοντελου, που λανσαριστηκε το 2014, εσπασε το ρεκορ οχηματος παραγωγης στο Ηνωμενο Βασιλειο, καθως ξεπερασε το μισο εκατομμυριο παραχθεντων αυτοκινητων,  σε μολις 21 μηνες ! 

Για περισσοτερα απο  10 χρονια το Qashqai αποτελει το απολυτο urban crossover. Συνδυαζει με επιτυχια την πρακτικοτητα και τον χαρακτηρα ενος SUV με το “αποτυπωμα”, τη δυναμικη οδηγηση και το κοστος λειτουργιας ενος hatchback.

\”Το Qashqai εχει το προνομιο να ειναι  το πρωτο αυτοκινητο που προκαλει, εδω και δεκα χρονια,  την εμμονη των υποψηφιων αγοραστων οικογενειακων SUV στην Ευρωπη, εξακολουθωντας να αποτελει το κριτηριο συγκρισης με ολα τα αλλα crossovers\”, δηλωσε ο Nick Francis, αρχισυντακτης αυτοκινητου στην Sun on Sunday. \”Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις γιατι ειναι το Βρετανικης κατασκευης αυτοκινητο, που εφτασε τοσο γρηγορα το μισο εκατομμυριο πωλησεις. Το Qashqai ειναι το κοσμημα της Βρετανικης αυτοκινητοβιομηχανιας.\”

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!