Άμεσα διαθέσιμα όλα τα μοντέλα του PSA με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6

Ο Ομιλος PSA ειναι για ακομη μια φορα ενα βημα μπροστα λογω εναρμονισης με τις αυστηρες προδιαγραφες SCR (Selective Catalytic Reduction) και GPF (Gasoline Particulate Filter). Ετσι, ολα τα επιβατικα αυτοκινητα Peugeot, Citroën και DS πληρουν τις νεες προδιαγραφες εκπομπων ρυπων Euro 6, οι οποιες τιθενται σε ισχυ απο την 1η Σεπτεμβριου 2019  (“EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC”).


Ο Nicolas Morel, Executive Vice President ποιοτικου ελεγχου των οχηματων  του Ομιλου PSA επιβεβαιωνει: «Ο Ομιλος PSA ηταν ενας απο τους ελαχιστους κατασκευαστες αυτοκινητων που ηταν ετοιμοι να παραδωσουν οχηματα ηδη απο την 1η Σεπτεμβριου 2018, συμφωνα με το πρωτο σκελος της νεας διαδικασιας δοκιμων WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Εδω και ενα χρονο, ο Ομιλος PSA ειναι και παλι ετοιμος να παραδωσει οχηματα ακολουθωντας τις νεες προδιαγραφες και εγκρισεις τυπου  για ολα τα επιβατικα  αυτοκινητα. Χαρη στις τεχνολογικες μας επιλογες οσον αφορα τη διαχειριση των εκπομπων ρυπων των οχηματων μας, ειμαστε σε θεση να προσφερουμε στους πελατες μας οχηματα φιλικα προς το περιβαλλον και συμβατα με τις νεες οδηγιες».


Οι στοχοι σχετικα με τις μετρησεις των εκπομπων ρυπων στα επιβατικα αυτοκινητα εγιναν ακομη πιο αυστηροι απο 1η Σεπτεμβριου 2019, ενσωματωνοντας τις εξης προσθηκες:



-Δοκιμη για Εκπομπες Πραγματικης Οδηγησης: αυτη η δοκιμη καθοριζει την αποδεκτη αποκλιση μεταξυ των επιβλαβων εκπομπων (NOx, PN) που εχουν μετρηθει σε συνθηκες πραγματικης οδηγησης και των εκπομπων που εχουν μετρηθει συμφωνα με τη νεα διαδικασια πιστοποιησης. Τα οχηματα του Ομιλου PSA εχουν ηδη εγκριθει, και επιπλεον, σχεδον ολα τα επιβατικα αυτοκινητα του ομιλου ειναι ηδη συμβατα με το νεο βημα του κανονισμου “EURO 6d-ISC”, το οποιο θα εφαρμοστει απο τον Ιανουαριο του 2020. 

-Δοκιμη Εξαερουμενων Καυσιμων (EVAPorative emissions): Η Δοκιμη Εξαερουμενων Καυσιμων EVAP ειναι η μετρηση της ποσοτητας των υδρογονανθρακων, οι οποιοι εξατμιζονται απο ενα συστημα καυσιμου σε διαρκεια 48 ωρων. Αυτο, πρωτιστως, αφορα τον εξαερισμο καυσιμου των βενζινοκινητων απο τη δεξαμενη καυσιμου των  αυτοκινητων.

-Δοκιμη για την Υπηρεσια Συμμορφωσης (In Service Conformity): τα αυτοκινητα πεντε ετων και ανω πρεπει να ειναι συμβατα με τις νεες προδιαγραφες εκπομπων ρυπων.

Οι συγκεκριμενες δοκιμες εχουν ηδη ολοκληρωθει για ολα τα επιβατικα μοντελα του Ομιλου PSA, τα οποια μαλιστα εχουν πιστοποιηθει αναλογως. Οι πελατες του Ομιλου PSA ειναι σε θεση να προχωρησουν σημερα σε αμεση παραγγελια και παραλαβη του οποιοδηποτε μοντελου Peugeot, Citroën και DS) με την βεβαιοτητα οτι το νεο τους οχημα καλυπτει πληρως ολες τις νεες αυστηροτερες προδιαγραφες.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!