Ένας ιδιοκτήτης Nissan LEAF, αγκαλιά με το τρόπαιο του UEFA Champions League

 


  Ως ιδιοκτητης LEAF και οπαδος του ποδοσφαιρου, ο Philippe Bonacorsi, ο οποιος ζει κοντα στη Valence της Γαλλιας, εζησε μια αναπαντεχη εκπληξη, οταν το τροπαιο του Champions League εφτασε στο σαλονι του, ως μερος του Tour Trophy 2020-2021.

 

  Πιο συγκεκριμενα η Nissan,  στο πλαισιο του εορτασμου της 10ης  επετειου του LEAF, συνεργαζεται με τη διοργανωση του UEFA Champions League προσφεροντας μια εντυπωσιακη εμπειρια «στο σπιτι», για ορισμενους Ευρωπαιους ιδιοκτητες του μοντελου.

 

  Ετσι λοιπον στην Γαλλια, το Tour Trophy εκανε μια σταση στη Valence, φερνοντας το τροπαιο του UEFA Champions League στο σπιτι του Philippe Bonacorsi, ιδιοκτητη ενος LEAF και οπαδου του ποδοσφαιρου,  που ειχε την ευκαιρια να γνωρισει (μεσω βιντεο κλησης) τον Christian Karembeu, πρεσβευτη της UEFA και νικητη του Champions League  του 1998 με τη Ρεαλ Μαδριτης.  Ο Γαλλος παλαιμαχος ποδοσφαιριστης, που εχει αγωνιστει στο παρελθον και με τα χρωματα του Ολυμπιακου,  εχει κατακτησει με την Εθνικη Γαλλιας τοσο το Παγκοσμιο Κυπελλο του 1998, οσο και το Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα του 2000.

 

  Το UEFA Champions League Trophy Tour περιοδευει στην Ευρωπη, ταξιδευοντας μεταξυ Ισπανιας, Ιταλιας, Γαλλιας, Βελγιου και Ηνωμενου Βασιλειου.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!