Ένα εμπόδιο, στο όνειρο της Μαριαλένας

Πριν μερικους μηνες, στη πρωτη επικοινωνια μας με τη Μαριαλενα (μπορειτε να τη διαβασετε εδω), ειχαμε τη χαρα και τη τιμη, να την εχουμε στην ομαδα του TopSpeed, οπου και θα μας μετεφερε την εμπειρια της απο τη θεση του οδηγου, για τη συμμετοχη της στου αγωνες κλασσικου αυτοκινητου, του θεσμου \”Peter Auto\”.

Επειτα, η ιδια μας μιλησε για τη πορεια της στο χωρο των καρτ (μπορειτε να διαβασετε το σχετικο αρθρο εδω), απο την αρχη μεχρι και το σημερα.

Πριν μερικες μερες ωστοσο, η Μαριαλενα μας επικοινωνησε οτι δυστυχως, δε καταφερε να κλεισει τη συμμετοχη της στο θεσμο. Η ιδια συγκεκριμενα μας λεει \”Ενας στοχος, ειναι ενα ονειρο με προθεσμια.Παντα μπορεις να ορισεις ενα καινουργιο στοχο η να ονειρευτεις ενα καινουργιο ονειρο. Η προθεσμια για τη συμμετοχη μου στους αγωνες κλασσικου αυτοκινητου \”Peter Auto\”, εληξε. Η αναζητηση χορηγιων δε σταματησε μεχρι τη τελευταια στιγμη, χωρις ωστοσο να καταφερει να καλυφθει το αναγκαιο ποσο για τη συμμετοχη. Τωρα, επικεντρωνομαι στις προπονησεις μου για τη συμμετοχη στο θεσμο \”Dirt Games\”, με το πρωτο αγωνα να πραγματοποιειται το Σαββατοκυριακο 28 & 29 Μαρτιου, στη Κορινθο. Διπλα μου, εχω την οικογενεια και τους φιλους μου, που παντα στηριζαν τα ονειρα μου, χωρις προθεσμιες. Θελω επισης να ευχαριστησω, ολους τους χορηγους που στηριξαν για τους αγωνες στο εξωτερικο και θα βρισκονται διπλα μου και στους εγχωριους αγωνες στους οποιους θα λαβω μερος.\”

Εμεις απο μεριας μας, θελουμε να ευχηθουμε καλη επιτυχια στη συμμετοχη της Μαριαλενας στο Dirt Games, απο οπου η ιδια θα μας μεταφερει την εμπειρια της απο καθε αγωνα και της ευχομαστε να καταφερει να συμμετασχει σε καποιο διεθνη θεσμο, στην επομενη αγωνιστικη σεζον.

Υ.Γ. Χρονια πολλα, με υγεια και πολλες επιτυχιες, εντος και εκτος πιστας.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!