Ένα Volkswagen e-Golf στη ΔΕΘ-Helexpo & Πανελλήνια πρεμιέρα του ID.3 στην 85η ΔΕΘ

Ενα Volkswagen eGolfπαραδοθηκε απο την Kosmocar προς τη διοικηση της ΔΕΘ-Helexpo, σε μια συντομη τελετη στο Διεθνες Εκθεσιακο Κεντρο Θεσσαλονικης. Το ηλεκτρικο μοντελο της Volkswagen, θα χρησιμοποιηθει για τις αναγκες προετοιμασιας της 85ης Διεθνους Εκθεσης Θεσσαλονικης, η οποια διοργανωνεται 5-13 Σεπτεμβριου 2020, με τη Γερμανια ως τιμωμενη χωρα. Η παραχωρηση του συγκεκριμενου αυτοκινητου, εντασσεται στο πλαισιο υποστηριξης απο την Kosmocar της 85ης ΔΕΘ, στην οποια θα κανει την πανελληνια πρεμιερα του το ID.3, το καινοτομο και πρωτοποριακο νεο ηλεκτρικο μοντελο της Volkswagen. Μαλιστα, το ID.3 θα ειναι το «Επισημο Αυτοκινητο» της 85ης ΔΕΘ.



Στην τελετη παραδοσης-παραλαβης του Volkswagen e-Golf, παρουσια και του Διευθυνοντος Συμβουλου της Kosmocar, κ. Αντωνη Μαυριδογλου, ο κ. Νικος Πρεζας, Διευθυντης Πωλησεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, υπογραμμισε «την ευτυχη χρονικη συμπτωση της εκδηλωσης αυτης και κατα προεκταση της 85ης ΔΕΘ με τη συμπληρωση των 50 ετων της Kosmocar αλλα και την πανελληνια πρεμιερα του ID.3 και το νεο κεφαλαιο που ανοιγει αυτο το μοντελο στην ιστορια της αυτοκινησης».


«Η ΔΕΘ ειναι διαχρονικα ταυτισμενη με την καινοτομια και την παρουσιαση νεων προϊοντων», σημειωσε απο την πλευρα του ο Προεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τασος Τζηκας, κατα την τελετη παραδοσης-παραλαβης, ενω με τη σειρα του ο Διευθυνων Συμβουλος της εταιρειας, κ. Κυριακος Ποζρικιδης, τονισε πως «το Επισημο Αυτοκινητο της 85ης ΔΕΘ δειχνει το μελλον».

Το e-Golf, με πολυ πλουσιο εξοπλισμο, πληθωρα συστηματων ασφαλειας, υποβοηθησης του οδηγου και ανεσης, αλλα και εντυπωσιακη αυτονομια που σε αστικο κυκλο φτανει τα 316 χιλιομετρα, αποτελει μια ολοκληρωμενη προταση για την εποχη της ηλεκτροκινησης. Σε συνδυασμο με τη δυνατοτητα βελτιστης διαχειρισης ενεργειας και αυτονομιας, με την επιλογη αναμεσα σε διαφορετικα προφιλ οδηγησης (Normal, Eco, Eco+), το νεο e-Golf ειναι ιδανικο για καθημερινη χρηση τοσο στην πολη οσο και εξω απο αυτη.


Οσο για το ID.3, που αναμενεται να αποτελεσει σημαντικο πολο ελξης της 85ης  ΔΕΘ, ο προχωρημενος σχεδιασμος του παραπεμπει στη νεα εποχη της ηλεκτροκινησης, ενω η χωροταξικη του διαταξη εκμεταλλευεται πληρως τα πλεονεκτηματα σχεδιασμου των ηλεκτρικων αυτοκινητων. Με εξωτερικες διαστασεις συγκρισιμες του Golf, το ID.3 παρεχει εσωτερικους χωρους μεγαλυτερους απο οποιοδηποτε αλλο οχημα της κατηγοριας του. Θα ειναι δε διαθεσιμο με δυνατοτητα επιλογης μπαταριας σε τρεις διαφορετικες ενεργειακες χωρητικοτητες, με αυτονομια 330, 420 η 550 χιλιομετρα αντιστοιχα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!