Έρχεται ανάκληση για τις προβληματικές ζώνες στα Seat

H SEAT δινει πληροφοριες σχετικα με ανακληση της τρεχουσας γενιας Ibiza και του Arona, λογω τεχνικου θεματος με τον μηχανισμο συγκρατησης της πισω ζωνης ασφαλειας

Η SEAT επιβεβαιωσε ενα τεχνικο θεμα στα νεα Ibiza (μοντελα 2017 και 2018) και Arona (2018 model year). Υπαρχει η πιθανοτητα σε σπανιες περιπτωσεις (π.χ. αιφνιδια αλλαγη λωριδας με πεντε επιβατες στην καμπινα) και οταν το πισω κεντρικο και πισω αριστερο καθισμα ειναι ταυτοχρονα κατειλημμενα, η αριστερη ζωνη ασφαλειας να απελευθερωθει ακουσια.

Στη SEAT η ασφαλεια παραμενει βασικη προτεραιοτητα και η μαρκα εχει ηδη αναγνωρισει μια τεχνικη λυση η οποια θα αποτρεβει αυτο να συμβει.

Τα νεα SEAT Ibiza και Arona εχουν νομιμη εγκριση τυπου και ειναι ασφαλη για οδηγηση. Ωστοσο η μαρκα συμβουλευει τους πελατες της να μην χρησιμοποιουν τη μεσαια πισω θεση των νεων Ibiza και Arona μεχρι τα αυτοκινητα να εξοπλιστουν με το επανασχεδιασμενο στηριγμα των πισω ζωνων ασφαλειας. Η SEAT αυτη τη στιγμη απευθυνεται στις αρμοδιες αρχες για την τελικη τους εγκριση ωστε να εφαρμοστει η λυση, τοσο στα οχηματα που βρισκονται ηδη στην αγορα οσο και στις μελλοντικες σειρες παραγωγης.

Μεσα στις επομενες εβδομαδες, η SEAT θα ξεκινησει μια καμπανια ανακλησης. Οι πελατες θα λαβουν επιστολη προκειμενου να κανονισουν την επισκεψη τους σε ενα εξουσιοδοτημενο κεντρο επισκευων SEAT. Ο ελεγχος και η εφαρμογη της τεχνικης λυσης θα ειναι εντελως δωρεαν.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!