Έτσι θα είναι το Jeep Wrangler Pickup


Μπορει το αφεντικο της Jeep, Mike Manley, να ελεγε οτι η εκδοση pickup του νεου Wrangler θα ερθει στο τελος του 2017, ομως οι εξελιξεις τον προλαβαν. Οπως ολα δειχνουν, θα αργησει αρκετα (στο τελος του 2019), καθως οι επιτελεις της αμερικανικης μαρκας θελουν να ειναι σιγουροι οτι ολα θα πανε καλα με την βασικη εκδοση του Wrangler και οτι θα εχουν ολοκληρωθει οι εργασιες στο εργοστασιο του Toledo, Ohio, (αξιας 700 εκατ. δολαριων) οπου θα φτιαχνονται τα Wrangler. (Tip: Στην πρωτη φωτογραφια βλεπουμε το Gladiator).



Rendering του διθυρου Jeep Wrangler Pickup απο insider του JL Wrangler Forum

Απο το 2005, η Jeep μας… βασανιζει με ενα pickup που θα ερθει και δεν ερχεται. Με δεκαδες concepts, οπως το Gladiator (στην παραπανω φωτο) και δεκαδες διαρροες, φαινεται πως η… πολυποθητη ωρα για τους φαν της Jeep, η οποια τελευταια φορα παρηγαγε pickup το 1992 με το Comanche, πλησιαζει. Αλλωστε, το εχει επιβεβαιωσει και ο CEO της FCA, Sergio Marchionne.
To Wrangler Pickup θα διατιθεται και σε τετραθυρη εκδοση

Οι τελευταιες πληροφοριες απο (που αλλου;) τις ΗΠΑ και δη το JL Wrangler Forum που εχει αριστη inside ενημερωση, αναφερουν πως σε ο,τι αφορα το Wrangler, ολα θα αλλαξουν και ολα θα μεινουν ιδια. Δηλαδη, οτι θα διατηρηθει το boxy style, η μασκα με τις επτα γριλιες, τα στρογγυλα φαναρια και πως, ουσιαστικα, οι εμφανισιακες αλλαγες θα ειναι ελαχιστες, εξωτερικα.
Ετσι θα ειναι η SUV εκδοση του Wrangler

Δραματικες αλλαγες θα υπαρχουν στο εσωτερικο του αυτοκινητου, το οποιο θα ειναι εναρμονισμενο με την τελευταια γενια των Jeep, ενσωματωνοντας ολη την τεχνολογια (οθονη αφης και ολες τις ανεσεις ενος συγχρονου SUV, ενσωματωνοντας το συστημα Uconnect της FCA), αλλα και στην εκτος δρομου συμπεριφορα, για την οποια οι εκ των εσω πληροφοριες αναφερουν οτι θα ειναι κορυφαια. Οι ιδιες πηγες μαλιστα τονιζουν οτι ιδιαιτερα στην pickup εκδοση, αναμενεται το Wrangler να ειναι το καλυτερο off road αυτοκινητο που εχει κατασκευασει ποτε η φιρμα!
Το Jeep Gladiator

Τα μεγαλα νεα ειναι οτι το Wrangler Pickup θα διατιθεται και με δυο και με τεσσερις πορτες (οι οποιες θα ειναι αφαιρουμενες!), αλλα και οι κινητηρες του. Παροτι προς το παρον δεν επιβεβαιωνεται -ουτε και διαψευδεται ομως- μια κορυφαια εκδοση του με το 707 ιππων μοτερ του Hellcat, οπως το ιδιο συμβαινει και για diesel και υβριδικες εκδοσεις, το μοτερ με το οποιο θα λανσαριστει το θρυλικο τετρακινητο μοντελο βρισκεται υπο εξελιξη. Spy photo του εσωτερικου του νεου Wrangler

Η Jeep εξελισσει ενα νεο τετρακυλινδρο εν σειρα turbo κινητηρα,
αποδοσης 300 ιππων, με τον κωδικο \”Hurricane\” (τυφωνας) που θα αντικαταστησει τον 3,8 λιτρων Pentastar V6. Θα διατιθεται και με χειροκινητο κιβωτιο, καθως και με 8αρι αυτοματο, ενω η πλατφορμα του θα ειναι ολοκαινουρια και απο αλουμινιο, γεγονος που σημαινει οτι θα ειναι ελαφρυτερο -για λογους βαρους και οικονομιας καυσιμου.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!