Ήρθε το Renault Clio με κινητήρες Euro 6 και χωρίς τέλη κυκλοφορίας


 
Ο  κινητηρας 1.5 dCi προδιαγραφων Euro 6 και με ιδιαιτερα χαμηλη καταναλωση ουσιαστικα θα αναθερμανει το ενδιαφερον των αγοραστων για το Clio.
Εχοντας κατακτησει το κοινο με τη δυναμικη του εμφανιση, την υψηλη ποιοτητα, αλλα και το σπορ ταπεραμεντο του, το Renault Clio χαρη στους κινητηρες Energy προδιαγραφων Euro 6 προσφερει αναβαθμισμενη οικονομια καυσιμου, χωρις κανενα συμβιβασμο στην αποδοση και την οδηγικη απολαυση. 

Το Renault Clio εχοντας ηδη πραγματοποιησει εξαιρετικη πορεια τοσο στην ελληνικη οσο και ευρυτερα στην Ευρωπαϊκη αγορα, με τη χρηση των αναβαθμισμενων κινητηρων βενζινης και Diesel προδιαγραφων Euro 6 ενισχυει περαιτερω τον οικονομικο, αλλα και φιλικο προς το περιβαλλον χαρακτηρα του. Η γκαμα περιλαμβανει ατμοσφαιρικους και υπερτροφοδοτουμενους κινητηρες βενζινης με αποδοση εως 200 ιππους και βεβαιως τον κινητηρα Diesel Energy 1.5dCi που ξεχωριζει για τα εξαιρετικα χαρακτηριστικα αποδοσης, αλλα και οικονομιας.   
Το συγκεκριμενο κινητηριο συνολο στην εκδοση προδιαγραφων Euro 5 εκτος απο τα χαμηλα επιπεδα καταναλωσης εξασφαλιζε και μηδενικα τελη κυκλοφοριας. Ειναι ωστοσο σημαντικο οτι οι ιδιοκτητες του μοντελου, ακομα και με τα σημερινα πιο αυστηρα κριτηρια δεν χρειαζεται να ανησυχουν για τα νεα τελη κυκλοφοριας. Αντιστοιχα ολες οι εκδοσεις με μηχανικο κιβωτιο και τον κινητηρα Energy 1.5 dCi προδιαγραφων Euro 6 οχι μονο δεν καταβαλουν τελη κυκλοφοριας (85γρμ./χλμ. CO2), αλλα υπερκαλυπτουν τις νεες προδιαγραφες και οσον αφορα τις εκπομπες NOx χωρις την αναγκη χρησης συστηματος ψεκασμου ουριας (AdBlue), στοιχειο που εκτος των αλλων εξασφαλιζει μεγαλυτερα διαστηματα προγραμματισμενης συντηρησης με μικροτερο κοστος για τον καταναλωτη.
Το νεο Renault Clio Euro 6 ειναι αμεσα διαθεσιμο στις εκθεσεις Renault με ενα ευρυ πακετο παροχων που περιλαμβανει, bonus αποσυρσης, 5 χρονια εργοστασιακης εγγυησης, δωρεαν ασφαλιση και 3 χρονια οδικης βοηθειας. Οι τιμες συμπεριλαμβανομενου του οφελους αποσυρσης ξεκινουν απο τις 11.040 ευρω (βενζινη) και 13.950 ευρω (Diesel).

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!