Αγορά αυτοκινήτου ή leasing;

Πολλοι οδηγοι συχνα δυσκολευονται να επιλεξουν αναμεσα στην αγορα η στη μισθωση ενος οχηματος, θεωρωντας οτι η πρωτη επιλογη αποτελει την πιο συμφερουσα λυση. 


Ειναι ομως ετσι; Σε αυτο το ερωτημα και σε πολλα αλλα σχετικα με το leasing ερχεται να απαντησει το Leasing School, ενα νεο και πρωτοτυπο διαδικτυακο σχολειο. 

Με βαση τους διαφορους «μυθους» και τις προκαταληψεις που συνδεονται με τη μακροχρονια μισθωση αυτοκινητων, το Leasing School ειναι μια διαδικτυακη πλατφορμα οπου οι Ελληνες οδηγοι μπορουν να μαθουν τα παντα για το leasing αυτοκινητων και να ανακαλυψουν τα οφελη και τις απεριοριστες δυνατοτητες μετακινησης που αυτο προσφερει. 

Παραλληλα, εκει θα βρουν ολες τις απαντησεις στις πλεον κλασσικες προκαταληψεις και αποριες που πλανωνται γυρω απο το leasing, οπως οι εξης:
Ειναι αληθεια οτι το leasing ειναι μονο για μεγαλες επιχειρησεις;
Ειναι πολυ ακριβο;
Ειναι απροβλεπτο, πολυπλοκο και εμπεριεχει ρισκο; 

Στο Leasing School οι επισκεπτες θα βρουν testimonials επαγγελματιων που ηδη χρησιμοποιουν leasing αυτοκινητων, κανοντας τη ζωη τους απλη και ευκολη. Ακομη διαθετει το ειδικα διαμορφωμενο εργαλειο συγκρισης, οπου μπορουμε να συγκρινουμε την αγορα η τη μισθωση ενος οχηματος, ωστε να μπορουμε να εξετασουμε την πιο συμφερουσα επιλογη συμφωνα με τις αναγκες και τις προτιμησεις μας. 


H πρωτοβουλια «The Leasing School» ξεκινησε πρωτα στην Ελλαδα απο την LeasePlan Hellas και αποτελει ενα διεθνες εκπαιδευτικο προγραμμα που στοχευει στην ενημερωση του κοινου για την μακροχρονια μισθωση αυτοκινητων. Υποστηριζεται απο τη LeasePlan, τον παγκοσμιο ηγετη στο χωρο της μακροχρονιας μισθωσης και διαχειρισης εταιρικων στολων σε 32 χωρες παγκοσμιως.


Ο κ. Φιλιππος Ζαγοριανακος, Διευθυνων Συμβουλος της LeasePlan Hellas, δηλωσε: «Ειναι μεγαλη χαρα και τιμη για ολους εμας στη LeasePlan Hellas να ειμαστε η πρωτη εταιρεια του Ομιλου που σχεδιασε και υλοποιησε τη δικη της ηλεκτρονικη «σχολη» για το Leasing, μια υπηρεσια που προσφερει πολλα οφελη και δυνατοτητες μετακινησης στους συγχρονους οδηγους. Στοχος μας μεσω αυτης της πρωτοβουλιας ειναι η ενδελεχης ενημερωση του κοινου για το τι πραγματικα ειναι το leasing αυτοκινητων, προκειμενου οι Ελληνες ιδιωτες και επαγγελματιες οδηγοι να αντιληφθουν γιατι αυτο αποτελει ευρεια ταση και αγαπημενη επιλογη στις μεγαλυτερες χωρες του εξωτερικου.» 

Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το Leasing School της LeasePlan Hellas, επισκεφτειτε το gr.theleasingschool.com

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!