Αξιοποιήστε το MINI σας με μία εφαρμογή νέας γενιάς για πελάτες και φίλους

 


  Μεσω μιας ενσωματωμενης Καρτας SIM 4G και της εφαρμογης MINI Connected, η MINI προσφερει στους πελατες της ομαλη συνδεσιμοτητα μεταξυ smartphone και οχηματος απο το 2018. Απο σημερα, μια εφαρμογη νεας γενιας διατιθεται για τους πελατες σε 30 Ευρωπαϊκες χωρες και στην Κορεα: Το MINI App υιοθετει νεα σχεδιαση με διαισθητικη και απλοποιημενη εμπειρια χρηστη και προσφερει νεες υπηρεσιες που υποστηριζουν την ατομικη ηλεκτρικη μετακινηση.


 


  «Με μια εφαρμογη νεας γενιας, κανουμε το επομενο βημα στην αναβαθμιση της ψηφιακης εμπειριας των πελατων απο τα οχηματα μας και ανταποκρινομαστε στην αυξημενη ζητηση για ψηφιακες υπηρεσιες και λειτουργιες», δηλωσε ο Peter Henrich, Ανωτερος Αντιπροεδρος του τομεα Connected Company Customer του BMW Group. «Με τα My BMW App & MINI App, ενσωματωνουμε αριστα τα οχηματα μας στην ψηφιακη ζωη των πελατων. Και οι δυο εφαρμογες προσφερουν αφθονες, χρησιμες λειτουργιες, σε επιπεδο καθημερινης χρησης και προσωπικης αλληλεπιδρασης με τη μαρκα, την οποια σκοπευουμε να αυξησουμε».


 


  Ο Stephan Durach, Ανωτερος Αντιπροεδρος του τομεα Connected Company Development, Technical Operations, του BMW Group προσθεσε: «Το My BMW και MINI App θετουν προτυπα χρηστικοτητας, ασφαλειας και αξιοπιστιας. Το feedback και οι πληροφοριες απο τους χρηστες της προηγουμενης γενιας της εφαρμογης ηταν κρισιμες στη διαδικασια εξελιξης. Οι δυο εφαρμογες περιλαμβανουν τις πιο διαδεδομενες λειτουργιες και η νεα πλατφορμα μας επιτρεπει να διευρυνουμε συνεχως τις λειτουργικες δυνατοτητες, αναλογα με τις αναγκες των πελατων».


 


Χαρακτηριστικα και συνοπτικη παρουσιαση του MINI App:


  • ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Το MINI App ειναι η νεα παγκοσμια διεπαφη στο οχημα. Προβαλλει πληροφοριες σχετικα με την κατασταση του οχηματος και, αναλογα με τον εξοπλισμο, επιτρεπει την ενεργοποιηση των λειτουργιων απο αποσταση οπως εντοπισμος οχηματος και κλειδωμα / ξεκλειδωμα θυρων.
  • ΕΥΧΡΗΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ. Η ανευρεση των προορισμων γινεται ευκολα μεσω της ενσωματωμενης λειτουργιας αναζητησης και μπορει να αποστελλεται απευθειας απο την εφαρμογη στο συστημα πλοηγησης του οχηματος. Επισης υπαρχει δυνατοτητα μεταδοσης των προορισμων αποεφαρμογες τριτων. Ο χαρτης δειχνει την τρεχουσα κατασταση της κυκλοφοριας, τα πρατηρια ανεφοδιασμου και τους σταθμους φορτισης, καθως και επιλογες σταθμευσης.
  • ΕΞΥΠΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Η εφαρμογη προσφερει νεες υπηρεσιες για το MINI Countryman Plug-In Hybrid και το αμιγως ηλεκτρικο MINI Cooper SE, οπως βελτιωμενη επισκοπηση ηλεκτρικης αυτονομιας, κατασταση και ιστορικο φορτισης. Επισης διατιθεται λειτουργια pre-conditioning (για θερμανση του οχηματος το χειμωνα, η ψυξη το καλοκαιρι, για παραδειγμα) για αυξημενη ανεση.
  • Η ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ AFTERSALES. Το MINI App επιτρεπει την αμεση επικοινωνια με εξουσιοδοτημενους επισκευαστες του δικτυου, MINI Service Partners, και οι πελατες μπορουν να παρακολουθουν τις απαιτησεις σερβις του οχηματος τους στην εφαρμογη. Κλεισιμο ραντεβου σε συνεργειο πραγματοποιειται απευθειας απο την εφαρμογη, εαν χρειαστει. Οι οδηγοι μπορουν να επικοινωνουν επισης με την υπηρεσια οδικης βοηθειας MINI Roadside Assistance μεσω της εφαρμογης σε περιπτωση που αντιμετωπισουν προβλημα με το αυτοκινητο.
  • Οι ενδιαφερομενοι, μπορουν να κατεβασουν τη νεα εφαρμογη απο τα Google Play Store και Apple App Store. Μεχρι τα μεσα του 2021,η MINI App θα διατιθεται σε περισσοτερες απο 40 χωρες και σε 23 γλωσσες.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!