Από 21.300 € το… σκοτεινό Fiat 500X S-Design


Την εμφανιση της στην ελληνικη αγορα κανει η ειδικη εκδοση Fiat 500X S-Design, διαθετοντας ενα πιο σπορ και συγχρονο στυλ. Η συγκεκριμενη εκδοση παρουσιαστηκε για πρωτη φορα στην εκθεση της Γενευης και προοριζεται για οσους αναζητουν ενα αυτοκινητο πολης με ισχυρη προσωπικοτητα. Οι ενδιαφερομενοι μπορουν να προβουν αμεσα στην παραγγελια της εκδοσης, η τιμη της οποιας διαμορφωνεται στα 21.300 € για τις εκδοσεις City και 22.000 € για τις εκδοσεις Off-Road (δεν περιλαμβανεται προωθητικη ενεργεια).

Η εξωτερικη εμφανιση του 500X S-Design ειναι αναβαθμισμενη χαρη στις σκουρες λεπτομερειες, οι οποιες διακοσμουν διαφορα επιμερους σημεια του αυτοκινητου. Εκεινο που ξεχωριζει ιδιαιτερα ειναι η σκουρα επιχρωμιωση σε εξωτερικα πομολα, στην εμπρος μασκα, στα πλευρικα διακοσμητικα θυρων, στο πομολο του πορτμπαγκαζ, στα πλαισια των πισω φωτων, καθως και στα καλυμματα των εξωτερικων καθρεφτων. Τα πισω κρυσταλλα ειναι επισης σκουρα, ενω το 500X γινεται ακομα πιο αναγνωρισιμο χαρη στις σκουρες ζαντες αλουμινιου 17 ιντσων με δακτυλιο σε χρωμα χαλκου, τα πλευρικα διακοσμητικα θυρων με το συμβολο X σε χρωμα χαλκου και τους σκουροχρωμους προβολεις με φωτα Xenon, που ανηκουν στον πλουσιο βασικο εξοπλισμο του μοντελου. Οι καταναλωτες εχουν τη δυνατοτητα επιλογης αναμεσα σε εξι εξωτερικα χρωματα, οπου ξεχωριζει η νεα πρασινη ματ αποχρωση Alpi. Σημειωνεται πως οποιαδηποτε επιλογη χρωματος δεν εχει χρεωση στον πελατη.

Τα σκουρα στοιχεια αναπαραγονται και στην καμπινα του 500X S-Design, οπου δεσποζουσα θεση κατεχει το μαυρο ταμπλο με το λογοτυπο 500 σε χαλκινη αποχρωση και το κεντρικο τουνελ με σκουρα αποχρωση. Σκουρες επιχρωμιωμενες λεπτομερειες διακρινονται και στο τιμονι, στα χειριστηρια ελεγχου του κλιματισμου και στο συστημα U-Connect, ενω σκουρα ειναι και τα πανελ των θυρων. Αλλο ενα ιδιαιτερο στοιχειο του εσωτερικου του S-Design αποτελουν τα καθισματα απο μαυρο υφασμα με μαυρα κομματια απο οικολογικο δερμα και ραφες σε χαλκινο χρωμα.

Με λιγα λογια, στην εκδοση S-Design, η αδιαμφισβητητη κομψοτητα του 500X ενισχυεται περαιτερω μεσα απο τις ειδικες συγχρονες πινελιες και τον πιο σπορ προσανατολισμο.

Το 500X S-Design διατιθεται τοσο σε εμφανιση Off-Road οσο και σε City, ενω πλαισιωνεται απο δυο μηχανικα συνολα, τον κινητηρα βενζινης 1,4 Multiair 140 ιππων και τον κινητηρα πετρελαιου 1,6 MTJ που αποδιδει 120 ιππους. Ο βασικος εξοπλισμος του S-Design ειναι ιδιαιτερα πλουσιος και περιλαμβανει μεταξυ αλλων: 6 αεροσακους, ESP/MSR/ASR/Hill Holder/ERM, αυτοματο διζωνικο κλιματισμο, κεντρικο κλειδωμα με τηλεχειρισμο, πισω αναδιπλουμενα καθισματα, δερματινο τιμονι, συστημα U-Connect με εγχρωμη οθονη αφης 5\’\’, Bluetooth, Audio streaming, Live Services, χειριστηρια ηχοσυστηματος στο τιμονι, προβολεις ομιχλης, συστημα Start & Stop, κιτ επισκευης ελαστικου Fix & Go, εμπρος υποβραχιονιο και επιλογεα οδηγησης (Drive Mood Selector), ενω στην εκδοση Off-Road διατιθενται επιπλεον μαυρες μπαρες οροφης και επιχρωμιωμενη αποληξη εξατμισης.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!