Ασφάλεια 5 αστέρων για το νέο SUV της SsangYong


Το νεο TIVOLI πετυχε την κορυφαια βαθμολογια στα crash test που εκανε ο KNAP (Οργανισμος Αξιολογησης Νεων Αυτοκινητων της Κορεας).

Στα τεστ αξιολογησης πηραν μερος πεντε μοντελα, παραγωγης 2015, που κριθηκαν στους τομεις της ασφαλειας κατα την προσκρουση, της προστασιας των επιβατων, της οδηγικης συμπεριφορας και της ικανοτητας αποφυγης ατυχηματος.


Σε αυτες τις δοκιμασιες το νεο SsangYong TIVOLI απεσπασε 91,9/100 ποντους. Ειδικοτερα, το νεο compact SUV κερδισε τους περισσοτερους ποντους απο τα 5 οχηματα που αξιολογηθηκαν στις δοκιμες προσκρουσης, με 65,8 / 100 ποντους. Αυτη ειναι και η υψηλοτερη βαθμολογια που εχει ποτε κερδιζει οχημα της κατηγοριας ελευθερου χρονου, απο το 2013, οποτε και εχει θεσπιστει η συγκεκριμενη διαδικασια αξιολογησης. 


Η SsangYong Motor Co εν οψει των αποτελεσματων αυτων δηλωσε: «Η χρηση, κατα 71,4%, ατσαλιου υψηλης αντοχης και κατα 40% ατσαλιου υπερ-υψηλης αντοχης στο σκελετο του μοντελου, τα μεγαλυτερα ποσοστα στην κατηγορια του, καθιστα το νεο TIVOLI ιδιαιτερα στιβαρο. Με την αριστη συμπεριφορα που επεδειξε το μοντελο στις δοκιμασιες μετωπικων και πλευρικων συγκρουσεων, η ανθεκτικοτητα του αποδειχτηκε και στην πραξη». Το TIVOLI εφοδιαζεται μεχρι και με 7 αεροσακους, ενω διαθετει στανταρ Συστημα Ευσταθειας (ESP) που πλαισιωνεται απο το Συστημα Ενεργης Προστασιας Ανατροπης (ARP), το Συστημα Ενισχυσης Πεδησης (BAS) & το Συστημα Υποβοηθησης Εκκινησης στην Ανηφορα (HSA). 

Αξιζει να σημειωθει οτι τα αλλα μοντελα που συμμετειχαν στην αξιολογηση ηταν το Infinity Q50, η BMW X3, το Kia Soul και το Hyundai Tucson. 

5 Χρονια πληρης καλυψη SsangYong!
Η Chevellas προσφερει το TIVOLI και ολα τα μοντελα της SsangYong με το προγραμμα «5 Χρονια Πληρης Καλυψη SsangYong» το οποιο περιλαμβανει:

1.   5 Χρονια Εγγυηση
2.   5 Χρονια Δωρεαν Οδικη Βοηθεια
3.   5 Χρονια Δωρεαν Service (εξαιρειται το Actyon Sports)

Η SsangYong Motor Company μετραει πανω απο 60 χρονια ιστοριας και αποτελει το πιο παλιο κατασκευαστη πολυτελων αυτοκινητων της Νοτιου Κορεας. Εξειδικευεται στην κατασκευη οχηματων ειδικου σκοπου και πρωτοπορει στον τομεα της τετρακινησης. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!