Αυτή την Κυριακή, το TopSpeed.gr πάει… ραδιόφωνο!

Στη μια το μεσημερι αυτης της Κυριακης, το TopSpeed.gr συντονιζει το ραδιοφωνο του στο Πρωτο Προγραμμα της ΕΡΤ, στους 91,6 και 105,8 και ακουει με προσοχη! Στην εκπομπη Auto Club με τον Παρι Ποντικα φιλοξενειται live ο συντακτης του TopSpeed.gr, Γιωργος Καραγιαννης. Εκει, θα συζητησει με τον Παρι για (τι αλλο;) αυτοκινητα, drift, αγωνιστικες γραμμες και αλλα τετοια ωραια. 


Και ποιο θα ειναι το θεμα που θα \”πιασουμε\” στην εκπομπη; Οι δυο δημοσιογραφοι θα προσπαθησουν να εντοπισουν τα αυτοκινητα που ειναι «σχολεια» και, συγκεκριμενα: 


Υποθετουμε οτι καποιος θελει να αγορασει ενα αυτοκινητο το οποιο θα χρησιμοποιησει ως «σχολειο». Θελει λοιπον να εχει καλα κρατηματα, να παταει καλα και να ειναι οσο το δυνατο γρηγορο, για να μπορεσει να αρχισει να μπαινει σε καποια πιστα και να εξερευνει τα ορια του. Επιλογες, υπαρχουν δεκαδες, σε πισωκινητα, τετρακινητα, αλλα και προσθιοκινητα, απ’ ολες τις σχολες. Τι γινεται ομως αν θελει μεταχειρισμενο, με οσο το δυνατο λιγοτερα χρηματα;

Εξεταζουμε λοιπον μια πλειαδα απο σπορ αυτοκινητα, τα οποια μπορουν να γινουν το «σχολειο» του ακροατη μας, με τη μικροτερη δυνατη τιμη κτησης. Με αυτα, εχει λογο και μπορει να μπει σε καποιον ασφαλη χωρο και να εξασκηθει σιγα- σιγα στην τεχνικη της πλαγιολισθησης, η να μαθει να κραταει γραμμες ωστε να βελτιωνει τους χρονους του. Αλλα υπενθυμιζουμε οτι οι αγωνες αυτοκινητου ειναι συναρπαστικο, αλλα οχι φθηνο σπορ. Ετσι, σχετικα χαμηλη τιμη κτησης, δεν σημαινει και χαμηλο κοστος συντηρησης. Εξεταζουμε αυτοκινητα -κατα κυριο λογο- μικρου κυβισμου, υποθετοντας οτι ο ακροατης δεν θελει να πεταει χρηματα (και) στα τελη.


Την Κυριακη, συντονιζομαστε ολοι στο Πρωτο Προγραμμα – ΕΡΤ !!!

http://radiostreaming.ert.gr/ert-proto

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!