Αυτό είναι το πρώτο SUV της Maserati

Η Maserati Levante, το πρωτο SUV της ιταλικης φιρμας ειναι ενα απο τα πιο πολυαναμενομενα αυτοκινητα της χρονιας. Οχι μονο επειδη ειναι SUV (να μην κοροϊδευομαστε, τα SUV πουλανε σαν φρεσκοψημενο, ζεστο ψωμακι), ουτε και επειδη ειναι Maserati. Αλλα και επειδη, οπως λενε οι πηγες μας, θα ειναι \”αδελφη\” ενος εκ των δυο SUV της Alfa Romeo.
Ουτως η αλλως, εδω στο TopSpeed.gr εχουμε δειξει… πρωιμες spyshots της Levante που θα παρουσιαστει στο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης. Αλλα, επειδη διερρευσαν καποιες φωτογραφιες -εστω και χαμηλης αναλυσης- χθες, η Maserati αποφασισε να \”αντιδρασει\”, διαρρεοντας επισημες φωτογραφιες του μοντελου και καποια (λιγα) στοιχεια για τους κινητηρες και τα τεχνικα χαρακτηριστικα της.
Ετσι, απο τη διαρροη, μαθαινουμε οτι η Levante θα βγει στην αγορα αρχικα με δυο μοτερ βενζινης, 3λιτρα turbocharged V6 και ενα diesel, επισης 3λιτρο turbo V6. Οι Ιταλοι λενε οτι το πλαισιο της Levante ειναι σχεδιασμενο ετσι ωστε να προσφερει οδικη συμπεριφορα \”συνωνυμη με τη φιρμα\”, ενω χαρακτηριζει \”αριστες\” τις εκτος δρομου δυνατοτητες της Levante, η οποια θα \”φοραει\” εξυπνο συστημα τετρακινησης, οκταρι αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων και ηλεκτρονικα ελεγχομενη αναρτηση.
Καλη φαινεται λοιπον η Levante. Για την τιμη, μη ρωτησεις, μιας και πληροφοριες δεν υπαρχουν ακομα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!