Αυτό είναι το φορτηγό της Tesla!

Ηταν να το παρουσιασει στις 26 Οκτωβριου, ομως, ελεω Model 3 και των τυφωνων που χτυπησαν το Puerto Rico, ο Elon Musk θα παρουσιασει το πρωτο φορτηγο της Tesla στις 16 Νοεμβριου. Με τον κοσμο να μην… μπορει να περιμενει, η πρωτη του φωτογραφια, να μεταφερεται πανω σε μια πλατφορμα, στις ΗΠΑ, κυκλοφορησε και κανει το γυρο του κοσμου.

Ως σημαδι οτι ο κοσμος στον οποιο ζουμε αλλαζει γρηγορα και δραματικα, το Tesla truck διαφερει πολυ απο τα φορτηγα που ξεραμε ως σημερα, με τους κινητηρες εσωτερικης καυσης. Και σχεδιαστικα, καθως ειναι αρκετα φουτουριστικο και αεροδυναμικο στον σχεδιασμο του, αλλα και στον τροπο λειτουργιας του.

Το φορτηγο της Tesla θα ειναι ικανο να οδηγειται μονο του, ενω θα εχει αυτονομια περιπου 300 μιλιων με καθε φορτιση. Θυμιζουμε παντως οτι ο Musk δεν παιζει μονος του στο \”γηπεδο\”, καθως το φορτηγο του δεν ειναι το πρωτο, η το μονο πληρως ηλεκτρικο. Η Nikola αποκαλυψε περυσι το δικο της φορτηγο που κινειται απο τουρμπινα, αποδιδοντας 2000 ιππους με μηδενικους ρυπους

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!