Αυτό το Jeep έμεινε θαμμένο για 40 χρόνια στην άμμο

Συνηθως, βλεπουμε εικονες και βιντεο, στις οποιες τα Jeep αψηφουν τη φυση. Στο 90%, τα Jeep κερδιζουν. Ειναι ομως και αυτο το 1% που σε κανει να σκεφτεσαι ποσο μικρος εισαι, τελικα, μπροστα στη δυναμη της φυσης, του χρονου, αλλα και της… γραφειοκρατιας. 


Αυτο το Jeep, η, εν παση περιπτωσει, ο,τι απεμεινε απο αυτο, μολις ξεθαφτηκε. Ειχε μεινει θαμμενο κατω απο τονους αμμου, για περιπου 40 χρονια, στη Μασαχουσετη των ΗΠΑ. Ο ιδιοκτητης του Jeep, John Munsnuff, ειχε αναγκαστει να εγκαταλειψει το οικογενειακο, καποτε λευκο με πρασινο σαλονι \”beach buggy\”, οταν μια αμμοθυελλα ειχε χτυπησει την περιοχη και ειχε θαψει το γκαραζ -και μαζι και το Jeep που ηταν μεσα σε αυτο- κατω απο τονους αμμου. 

Ο Munsnuff λεει οτι μολις τωρα, 40 χρονια μετα, καταφερε να ξεθαψει το αυτοκινητο του, καθως οι νομοι (περιβαλλοντικοι περιορισμοι) του το απαγορευαν. Και, τωρα που το καταφερε, ειναι πολυ αργα. Το μονο που βρηκε, ειναι μπολικη σκουρια σε ενα μαλλον δυσκολα αναγνωρισιμο ερειπιο, καθως το βαρος της αμμου και η υγρασια της παρακειμενης θαλασσας, υπηρξαν πολυ σκληρα μαζι του. Τουλαχιστον καταφερε να παρει μερικα σουβενιρ απο αυτο, οπως τα χερουλια απο τις πορτες, ετσι, για να το θυμαται… 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!