Βράβευση της Clarion με το EISA 2016-2017 Award, για το πλήρως ψηφιακό ηχοσύστημα της


Η Clarion, προμηθευτης συστηματων ηχου και πολυμεσων, βραβευτηκε απο την κριτικη επιτροπη της EISA για το πληρως ψηφιακο συστημα ηχου που διαθετει με την ονομασια Full Digital Sound. Το συγκεκριμενο βραβειο θα παρουσιαστει στις 2 Σεπτεμβριου, στη διεθνη εκθεση ηλεκτρονικων και πολυμεσων IFA 2016, που θα διεξαχθει στο Βερολινο.

Η EISA (European Imaging and Sound Association) ιδρυθηκε επισημα το 1989 και φερνει σε επαφη εμπειρογνωμονες στους τομεις του ηχου και της εικονας, απο 45 και πλεον εξειδικευμενα περιοδικα σε 22 ευρωπαϊκες χωρες. Καθε χρονο, μετα απο αυστηρες δοκιμες, η κριτικη  επιτροπη αξιολογει και βραβευει τις καλυτερες και πιο προηγμενες τεχνολογιες σε νεο εξοπλισμο συσκευων ηχου και εικονας που λανσαρονται στην αγορα.

Φετος, η Clarion κερδιζει το πολυποθητο βραβειο EISA στην κατηγορια “European In-Car Innovation 2016-2017”  για το συστημα της με τον πληρως ψηφιακο ηχο, το οποιο και λανσαριστηκε τον περασμενο Mαϊο. Αυτο το βραβειο αποτελει μια σημαντικη αναγνωριση της πρωτοποριακης προσεγγισης της Clarion για την επιτευξη καινοτομιων, ως ηγετιδα στα συστηματα ηχου και πολυμεσων.

Το Full Digital Sound, ειναι ενα συστημα με πληρως ψηφιακα ηχεια που ενσωματωνουν την τελευταια λεξη της τεχνολογιας και επιτρεπουν την καθαρη αναπαραγωγη ηχου υψηλης αναλυσης, για μια μοναδικη ακουστικη εμπειρια μεσα στο αυτοκινητο.

Τα συστηματα ηχου και εικονας της Clarion, αντιπροσωπευονται στην Ελλαδα απο την Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε. Για περισσοτερες πληροφοριες οι ενδιαφερομενοι μπορουν να επικοινωνησουν στο τηλεφωνο 210 34 79 700.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!