Βραβείο “SUV της Χρονιάς 2016” για το Νέο Volvo XC90


•    Το Νεο Volvo XC90 αναδειχθηκε “SUV της Χρονιας 2016” απο το μεγαλης κυκλοφοριας περιοδικο αυτοκινητου Motor Trend, στις ΗΠΑ


Το γνωστο ρητο οτι η ιστορια επαναλαμβανεται, επιβεβαιωνεται πληρως στην περιπτωση του νεου Volvo XC90. Το νεο μεγαλο SUV της Volvo ανακηρυχθηκε «SUV της Χρονιας 2016» (SUV of the Year 2016) απο το περιοδικο αυτοκινητου Motor Trend, ενα απο τα μεγαλυτερα σε κυκλοφορια στις Η.Π.Α.. Το ιδιο βραβειο ειχε κατακτησει και η πρωτη γενια του XC90, το 2002!

Το νεο XC90 ειναι το πρωτο μοντελο της σουηδικης μαρκας που ειναι κτισμενο πανω στη νεα Μεταβλητη Αρχιτεκτονικη Προϊοντος (Scalable Product Architecture – SPA), το πρωτο μοντελο που σηματοδοτει τη νεα, Volvo-by-Volvo εποχη, στην οποια η Volvo σχεδιαζει, εξελισσει και κατασκευαζει τα μοντελα της η ιδια. Σε λιγους μολις μηνες κυκλοφοριας, τo Νεο Volvo XC90 εχει πολυ εντυπωσιακη εμπορικη πορεια στην αλλη ακρη του Ατλαντικου. Η υποδοχη που του επιφυλαξε η αμερικανικη αγορα ξεπερασε καθε προσδοκια, με τις πωλησεις να εχουν ξεπερασει ηδη τις 7.000 ενω παγκοσμιως οι παραγγελιες ειναι περισσοτερες απο 70.000!

Το Motor Trend ειναι ενας απο τους πλεον ιστορικους τιτλους στο χωρο του ειδικου τυπου και τα βραβεια που απονεμει εχουν παγκοσμιο κυρος! Με ετος ιδρυσης το 1949, μονο στις Η.Π.Α. η κυκλοφορια του υπερβαινει το ενα εκατομμυριο τευχη το μηνα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!