Γέννησε μόνη της στο αυτοκίνητο και ο σύζυγος κατέγραψε τα πάντα!

Μια εγκυος δεν προλαβε να φτασει στο μαιευτηριο και αναγκαστηκε να γεννησει στο μπροστινο καθισμα του αυτοκινητου, την ωρα που ο συζυγος της  βιντεοσκοπουσε τα παντα!
Στο συγκλονιστικο βιντεο θα δειτε την Lesia Pettijohn απο το Χιουστον μαζι με τον συζυγο της στο αυτοκινητο την ωρα που κατευθυνονταν στο μαιευτηριο. Το ζευγαρι ειναι ηδη 45 λεπτα «κολλημενο στην κινηση», την ωρα που ξεκιναει το βιντεο.

Η νεαρη γυναικα καθεται στην θεση του συνοδηγου και ειναι ολοφανερο οτι  υποφερει απο τους πονους της γεννας. Η ιδια ακουγεται να ουρλιαζει λεγοντας: «Εσπασαν τα νερα, βγαινει εξω!». Η νεαρη μητερα φωναζει στο συζυγο της να της βγαλει τη ζωνη και να τη βοηθησει να κατεβασει το παντελονι της, οσο εκεινος οδηγει.

Τελικα το μωρο γεννηθηκε με την μητερα του να φωναζει: «Θεε μου, τι να κανω; Μεσα στο αυτοκινητο; Ειναι αγορι! Ειναι ομορφος!».

Το αγχος της για το αν ειναι ζωντανο το μωρο της, σπευδει να καθησυχαζει ο συζυγος της που τη διαβεβαιωνει πως δεν πρεπει να ανησυχει καθως το μωρο αναπνεει.

Προκειται για το τριτο παιδι του ζευγαριου, ενω τα δυο πρωτα τους παιδια, δυο κορες, ηλικιας δυο και ενος ετους, γεννηθηκαν φυσιολογικα στο μαιευτηριο.

Παντως και οι δυο γονεις αντιμετωπισαν το γεγονος με ψυχραιμια! Να τους ζησει!
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WXEZ6g2WLoM]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!