Γίνε καλύτερος οδηγός κάτω από όλες τις συνθήκες, με Bmw και Mini


Πριν απο 40 χρονια, η BMW εγινε η πρωτη κατασκευαστρια εταιρεια αυτοκινητων που προσεφερε στους οδηγους τη δυνατοτητα να βελτιωσουν τις ικανοτητες τους στο τιμονι, κατι που συνεχιζει μεχρι σημερα. Το 2011, αυτο που ξεκινησε σαν “σχολη οδηγησης” αναδιοργανωθηκε υπο τη σημαια του “BMW & MINI Driving Experience” για να προσφερει ποικιλες ξεχωριστες οδηγικες εμπειριες. Απο ντριφταρισματα στο παγο και το χιονι και την επιτευξη της ιδανικης γραμμης στην αγωνιστικη πιστα μεχρι οδηγηση σε γραφικες διαδρομες μεσα απο ομορφα τοπια – το BMW & MINI Driving Experience προσφερει ενα ευρυ φασμα εκπαιδευτικων σεμιναριων καταλληλων για αρχαριους αλλα και εμπειρους οδηγους. Βασικη ιδεα πισω απο τα σεμιναρια παρεμεινε η ιδια ολα αυτα τα χρονια: να μαθαινεις να συνεργαζεσαι αποδοτικα με το αυτοκινητο σε μια μεγαλη ποικιλια – καποιες φορες – κρισιμων οδηγικων συνθηκων, περα απο τις καθημερινες απαιτησεις οδηγησης, με δεξιοτεχνια και ελεγχο.


Εκπαιδευτικες Ενοτητες

Το BMW & MINI Driving Experience προσφερει ενα ευρυ φασμα εκπαιδευτικων σεμιναριων, καταλληλων για αρχαριους και εμπειρους οδηγους. Εκτος απο την εκπαιδευση με τα τελευταια μοντελα BMW, διατιθενται εκπαιδευτικα σεμιναρια για ΜΙΝΙ αλλα και μαθηματα οδηγησης για αναβατες μοτοσικλετων. Το BMW Customised Experience προσφερει επισης την ευκαιρια μιας εξατομικευμενης διοργανωσης με ολη τη γκαμα αυτοκινητων, τοποθεσιων και εκπαιδευτικου περιεχομενου.


Το BMW & MINI Driving Experience χωριζεται στις εξης ενοτητες:

BMW Driving Experience
BMW Safety Experience: Εκπαιδευτικα σεμιναρια για την ασφαλεια του οδηγου – καταλληλα και για αρχαριους οδηγους.
BMW i Experience: Εκπαιδευτικα σεμιναρια με μοντελα BMW i, BMW i3 και BMW i
BMW M Experience: Μαθηματα οδηγησης σε πιστα και εκπαιδευση σε ελεγχομενη πλαγιολισθηση (drift) με μοντελα BMW M.
BMW Snow & Ice Experience: Εκπαιδευση οδηγησης στο χιονι και το παγο σε Αυστρια και Σουηδια.
BMW Tour Experience: Αποκλειστικα ταξιδια σε Ναμιμπια και Ν. Αφρικη με τη BMW X
BMW Professional Driver Experience: Ειδικη εκπαιδευση για επαγγελματιες οδηγους.
BMW Riding Experience
BMW On Road Experience: Μαθηματα οδηγησης για μοτοσικλετες street
MINI Driving Experience
Μαθηματα οδηγησης σε αυτοκινητα MINI
BMW Customised Experience (συμπερ. Προσωπικου Εκπαιδευτη)
Εταιρικες εκδηλωσεις, κινητρα, περιηγησεις η προσωπικη εκπαιδευση προσαρμοσμενη στις απαιτησεις του πελατη.

Εκπαιδευση Εκπαιδευτων

Οι Υποψηφιοι εκπαιδευτες του BMW & MINI Driving Experience πρεπει πρωτα να ολοκληρωσουν ενα εκτενες προγραμμα εκπαιδευσης μερικης απασχολησης, για το οποιο υπαρχει αυστηρη διαδικασια επιλογης. Oι απαιτησεις για εξειδικευμενους εκπαιδευτες θα ειναι υψηλες. Επιπλεον των τεχνικων γνωσεων, των μεγαλων οδηγικων ικανοτητων και της εμπειρια στη διαχειριση προϊοντων του BMW Group, οι επιδοξοι εκπαιδευτες πρεπει να εχουν επισης τα απαραιτητα προσωπικα προσοντα για να επικοινωνουν τις γνωσεις τους. Επομενως, οι συμμετεχοντες στο προγραμμα εκπαιδευσης εκπαιδευτων εξοικειωνονται λεπτομερως με την φιλοσοφια εκπαιδευσης και διδασκαλιας. Μαθαινουν πως να αναγνωριζουν τις προσωπικες δεξιοτητες και αδυναμιες των ‘μαθητων’ και να διασφαλιζουν ενα επιτυχημενο αποτελεσμα οσο το δυνατον πιο αποδοτικα.


Εξαπλωση σε ολο τον κοσμο

Η BMW προσφερει σημερα ενεργα εκπαιδευτικα προγραμματα σε περισσοτερες απο 30 χωρες σε πεντε ηπειρους. Η BMW M υποστηριζει τοπικα προγραμματα Driving Experiences σε ολο τον κοσμο παρεχοντας εκπαιδευση καθως και κτιρια και εγκαταστασεις που απαιτουνται για τη δημιουργια ομοιομορφων προτυπων ασφαλειας και ποιοτητας για το BMW Driving Experience. Στη Διεθνη Ακαδημια Εκπαιδευτων, η εκπαιδευση γινεται συμφωνα με παγκοσμια προτυπα απο το 1997 και δοκιμαζει τις ικανοτητες τους μεσα απο μια εντατικη διαδικασια. Εαν περασουν με επιτυχια, λαμβανουν τη διεθνη πιστοποιηση “Official Partner of M”. Τα BMW Driving Experience σε Ολλανδια και ΗΠΑ ειναι πιστοποιημενα κεντρα αριστειας. Η Ολλανδια ξεκινησε το 2015, και ακολουθησε το Αμερικανικο BMW Performance Center Ανατολικα στο Spartanburg και Δυτικα στο Palm Springs στις αρχες του 2017. Περισσοτερα κεντρα BMW Driving Experience σε ολο τον κοσμο βρισκονται σε διαδικασια πιστοποιησης.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!