Γιατί η Πάχη θα γεμίσει με BMW την Κυριακή;

Αυτη την Κυριακη, η Παχη Μεγαρων θα γεμισει με κυριες απο τη Βαυαρια. Μεγαλες, μικρες, extreme η συνηθισμενες, γρηγορες η πολυτελεις, αυτες οι BMW εχουν ολες ενα κοινο μεταξυ τους: Το παθος των ιδιοκτητων τους, το οποιο εχει εξελιχθει σε… μανια.

Εκει, θα γινει η 8η συναντηση των BMW Maniacs, ενος απο τα σημαντικοτερα γκρουπ φαν της BMW -οπως ευκολα μπορει κανεις να καταλαβει απο το ονομα- και οχι μονο. Καιρο τωρα, μιας και οι BMW Maniacs (μια παρεα εξι φιλων που ειχαν κοινο παθος με τα βαυαρικα τετρατροχα αριστουργηματα και μετεξελιχθηκαν σε ενα μεγαλο club περισσοτερων απο 4.000 ατομων που μοιραζονται την ιδια αγαπη) ετοιμαζουν «κατι μεγαλο» για αυτη τη συναντηση, ετοιμασιες γινονται σε καθε πλευρα της χωρας.

Και αλλα clubs φαν της BMW απ’ ολη την Ελλαδα ετοιμαζουν τις «αντιπροσωπειες» τους, ενω απο τις… ταξεις των maniacs, προετοιμαζονται για τη «μεγαλη μερα» ξεχωριστες «κυριες» που δεν βλεπεις πλεον καθε μερα στο δρομο.

 Για εμας, βεβαια, πιο… πολυαναμενομενες αφιξεις ειναι αυτες που φορουν το σηματακι του M Division (βασικα, ολα τα υπολοιπα καλουδια που καταδεικνυει το σηματακι).

Οι BMW Maniacs εχουν διοργανωσει και… καλλιστεια για την ομορφοτερη BMW που «τρεχει» μεσω του γκρουπ στο Facebook και θα ολοκληρωθει κατα τη διαρκεια της κοπης της πιτας. Οι Maniacs εχουν δωσει ραντεβου στις 10:00 το πρωι της Κυριακης στα διοδια της Ελευσινας, απ’ οπου ως κομβοϊ θα φτασουν στο Level Café της Παχης Μεγαρων.

\”Αυτη η συναντηση Θα ειναι κατι πρωτογνωρο για τα ελληνικα ισως και διεθνη δεδομενα για την BMW κοινοτητα με πλουσια δωρα περισσοτερα απο καθε αλλη φορα και απο καθε αλλη εκδηλωση, διαγωνισμους που δεν εχουν ξανα γινει στην Ελλαδα και ολα αυτα σε μια ημερα αφιερωμενη στις κουκλες μας, με την γνωστη τρελα, αγαπη και μερακι του BMW MANIACS CLUB\”, λεει ο Παναγιωτης Καμφονας, εκ των ιδρυτων του group. Το «παρων» θα δωσει και το TopSpeed.gr, γιατι οχι με μια Βαυαρη- εκπληξη.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!