Γιατί η Ρόδος γέμισε Harley Davidson;

Στο Νησι των Ιπποτων εχει σημανει «συναγερμος». Αυτο το Σαββατοκυριακο, ολοι βρισκονται επι ποδος για την καλυτερη υποδοχη των αναβατων με την ενεργο συμμετοχη του τοπικου HOG (harley owners group) που αριθμει 39 μελη. Αλλα, ας εξηγησουμε περι τινος προκειται.

Η Οργανωτικη Επιτροπη Rhodes Circuit, απο τη στιγμη που εβαλε στοχο να αναβιωσει τον ιστορικο αγωνα ταχυτητας, δεν εχει σταματησει λεπτο να εργαζεται για την υλοποιηση του. Ετσι μετα το απολυτα πετυχημενο Test Event στις αρχες της χρονιας, εκει οπου πανω απο 50 χιλιαδες κοσμος εδειξε εντονα το ενδιαφερον του για τα πανεμορφα αυτοκινητα του SpeedSector, αυτη τη φορα ετοιμασε το νησι για την υποδοχη 50 Harley-Davidson του HOG, που επισκεπτονται το σμαραγδενιο νησι αυτο το Σαββατοκυριακο.

Τι ειναι ομως το HOG? O Nικος Σταυριανος, Ροδιος αναβατης, μελος του τοπικου γκρουπ μας λεει: «Το HOG (harley owners group) εχει μελη σε ολο τον πλανητη και γινεσαι μελος του με την αγορα της Ηarley-Davidson σου. Εφοσον επιθυμεις να εισαι μελος ανανεωνεις την συνδρομη σου μεσω αντιπροσωπειας και των εκαστοτε υπευθυνων μελων τα οποια ειναι και ψηφισμενα στο chapter. Στην περιπτωση μας ονομαζεται ATHENA CHAPTER, εκει ανηκουν οι Ροδιοι αναβατες και συμμετεχουμε στις εκδηλωσεις του. Φυσικα ειναι τιμη μας που το ATHENA CHAPTER διαλεξε το νησι μας για το ride του».
«Οσο για το προγραμμα του διημερου. Αυτο αρχιζει με την υποδοχη των παιδιων στο λιμανι. Μετα η πρωτη εξορμηση με τις Harley-Davidson ξεκινα απο το ξενοδοχειο και μεσω Ελεουσας , Προφητη Ηλια, και Εμπωνα θα καταληξει στο γραφικο χωριουδακι της Κρητηνιας. Τη δευτερη μερα, το Σαββατο ξεκιναμε απο το RODOS PALACE, περναμε το Φαληρακι με προορισμο την πανεμορφη Λινδο και τελειωνουμε με σταση για μπανιο και φαγητο στα Στεγνα».

Το βραδακι του Σαββατου στον εξωστη του κτιριου της Περιφερειας, οι ανθρωποι της Περιφερειας Νοτιου Αιγαιου παρεθεσαν δειπνο (μπουφε) για να καλωσορισουν οπως οι Ροδιοι μονο ξερουν, τους αναβατες των Harley- Davidson.

Το προγραμμα ομως, δεν τελειωνει το Σαββατο. Νωρις- νωρις την Κυριακη, στις 10.30 το πρωι, οι Ροδιοι θα εχουν την ευκαιρια να θαυμασουν και να φωτογραφισουν τις πανεμορφες μηχανες, αφου θα παραταχθουν εξω απο το Κτιριο της Περιφερειας. Εκει θα τους υποδεχθουν ο περιφερειαρχης Νοτιου Αιγαιου κ Γιωργος Χατζημαρκος, ο οποιος εχει εξ αρχης πιστεψει και αγκαλιασει την προσπαθεια για την αναβιωση του θρυλικου σιρκουι. Μαζι του θα ειναι ο δημαρχος Ροδου κ. Φωτης Χατζηδιακος, που γνωριζει οτι εκδηλωσεις σαν και αυτες τονωνουν την τοπικη οικονομια και διαφημιζουν το νησι και τις ομορφιες του. Την τιμητικη του στην υποδοχη θα εχει ο Εντεταλμενος Περιφερειακος Συμβουλος Δωδεκανησου Περιβαλλοντος – Πολιτισμου και Προεδρος της Οργανωτικης Επιτροπης του Rhodes Circuit, κ. Καλλιστος Διακογεωργιου, που ειναι η ψυχη των προετοιμασιων για την υποδοχη των μοτοσυκλετιστων των Harley-Davidson και οπως μας δηλωσε:

«Εχουμε προγραμματισει οι αναβατες των Harley- Davidson, αυτων των Rolls Royce των δρομων, να οδηγησουν τη θρυλικη διαδρομη του Rhodes Circuit. Το εχουμε ξαναπει και θα το λεμε: «Και μπορουμε και θελουμε. Γιατι το Μονακο και οχι η Ελλαδα; Γιατι το Μοντε Καρλο και οχι η Ροδος».Για αυτο καλουμε ολους τους κατοικους της Ροδου να στειλουν το δικο τους μηνυμα και να ερθουν την Κυριακη το πρωι, να δουν απο κοντα τις πανεμορφες μοτοσυκλετες και να τις χαρουν στη θρυλικη διαδρομη του Rhodes Circuit».

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!