Γιατί πανηγυρίζουν οι άνθρωποι της YOKOHAMA;

Γιατι γελα και πανηγυριζει η οικογενεια της  ΥΟΚΟΗΑΜΑ σε ολη την Ευρωπη; Ο λογος, αυτη τη φορα, δεν ειναι καποια νικη, η καποιο πρωταθλημα σε αγωνες αυτοκινητου, αλλα για τη… στρογγυλη θεα. Γιατι, ειναι η πρωτη φορα που  η ποδοσφαιρικη ομαδα της  Chelsea, με την νικη της  στο West Bromwich Albion,  κερδιζει τον τιτλο του πρωταθλητη Αγγλιας για τους “Μπλε”, εχοντας ως χορηγο την ιαπωνικη φιρμα ελαστικων. 

Για να βλεπουμε και εδω στην Ελλαδα τι σημαινει υγιες και θεαματικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου και να μαθαινουμε, ο Ιαπωνας κατασκευαστης ελαστικων, ως ο επισημος χορηγος της Chelsea  επι δυο συναπτα ετη, καταφερε να  προσεγγισει ενα ευρυ κοινο,  χαρη στην παγκοσμια απηχηση της Chelsea, καθως συμμεριζονται και οι δυο αξιες που περιλαμβανουν την αποδοση και την καινοτομια με μια στιβαρη  κουλτουρα επιτυχιας. Και, ετσι, σε ολη την Ευρωπη, πολλοι απο τους υπαλληλους της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, γιορτασαν την κατακτηση του τιτλου απο την Chelsea, φορωντας  την χαρακτηριστικη εμφανιση και τα κασκολ των “Μπλε”.

Με στοχο την ενισχυση της εταιρικης της εικονας και την αναγνωριση του εμπορικου της σηματος σε παγκοσμια κλιμακα, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ προσβλεπει σε περαιτερω ενδυναμωση  του προφιλ της  τοσο σε ευρωπαϊκο, οσο και σε παγκοσμιο επιπεδο.

Σχεδιασμενη με το απολυτο κριτηριο της υψηλης αποδοσης, η πλουσια γκαμα των ελαστικων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ εχει σχεδιαστει και κατασκευαστει για να ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις του οδηγου αλλα και του αυτοκινητου. Η ακριβης αποκριση στις στροφες, η ασφαλεια, η τελεια προσφυση και η πραγματικη αισθηση του δρομου που προσφερουν στον οδηγο, ειναι μερικα μονο απο τα χαρακτηριστικα της υψηλης τεχνολογιας των ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Τα υψηλης ποιοτητας ελαστικα ΥΟΚΟΗΑΜΑ εισαγει και διανεμει στην ελληνικη αγορα η εταιρεια ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, απο το 1957.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!