Γράψε μια ιστορία για το Nissan Qashqai και κέρδισε αξέχαστες εμπειρίες

Γραψτε και εσεις μαζι με τo Nissan QASHQAI, αμετρητες συναρπαστικες ιστοριες στο www.qashqaistories.gr! και κερδισε ενα Σαββατοκυριακο με ενα ολοκαινουργιο Qashqai σε ενα 5αστερο πολυτελες Resort στην Μεσσηνια καθως και αλλες εμπειριες.

Ειναι γεγονος πως το QASHQAI για την Nissan ειναι ενα αδιαμφισβητητο best seller. Απο το 2007 μεχρι και σημερα, πανω απο 2 εκατομμυρια QASHQAI εχουν πωληθει, ενω ενα νεο QASHQAI κατασκευαζεται καθε 62 δευτερολεπτα στο εργοστασιο παραγωγης, προκειμενου να καλυφθει η ολοενα αυξανομενη ζητηση.

Με αφορμη την τεραστια επιτυχια του συγκεκριμενου μοντελου που ”μιλαει ” στην καρδια εκατομμυριων ενθουσιασμενων ιδιοκτητων, η Nissan εμπνευστηκε το www.qashqaistories.gr.  Προκειται για ενα microsite οπου ιδιοκτητες αλλα και οσοι ενθουσιαζονται απο την ιδεα να αποκτησουν ενα νεο QASHQAI, μπορουν να ανεβασουν τις δικες τους φωτογραφιες και ιστοριες με πρωταγωνιστη το QASHQAI, διεκδικωντας πλουσια δωρα και εμπειριες. Για τον λογο αυτο, οσοι επισκεφθουν το www.qashqaistories.gr μπορουν να παρακολουθησουν video αλλα και να διαβασουν πραγματικες ιστοριες ιδιοκτητων QASHQAI, παιρνοντας μια πρωτη γευση απο τον θρυλο του QASHQAI !

“Χιλιαδες Qashqai, Αμετρητες Ιστοριες” : Γραψτε και εσεις την δικη σας ξεχωριστη, συναρπαστικη ιστορια με το QASHQAI, στο www.qashqaistories.gr

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!