Δείτε όλα τα νέα μοντέλα Ford στο The Mall Athens

Ford in The Mall


Απο τη Δευτερα 26 Σεπτεμβριου οι επισκεπτες του “The Mall Athens” εχουν την ευκαιρια να δουν απο κοντα τα πιο προσφατα μοντελα Ford σε εναν ειδικα διαμορφωμενο χωρο.
Πιο συγκεκριμενα, στο 3ο επιπεδο του πιο πολυσυχναστου εμπορικου κεντρου της Αθηνας μπορουν να δουν το πρωτο Ford Ka+ που εφτασε στην Ελλαδα, τις νεες εκδοσεις Ford Fiesta ST-Line, τo νεο Ford EcoSport, αλλα και το κορυφαιο Ford Focus RS.

Πραγματοποιειστε τις αγορες σας σε περισσοτερα απο 200 εμπορικα καταστηματα και επισκεφτειτε το περιπτερο* της Ford για να δειτε απο κοντα:


Το πρωτο Ford Ka+ που εφτασε στην Ελλαδα
Το νεο μικρο της Ford αποτελει ιδανικη επιλογη για οσους αναζητουν το πρωτο τους αυτοκινητο η απλα ενα μικρο με μεγαλους χωρους και πλουσιο εξοπλισμο. Βασισμενο στην ιδια πλατφορμα με το Fiesta, το νεο 5-θυρο Ford KA+ ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος απο το απερχομενο μοντελο, με ανωτερα οδηγικα χαρακτηριστικα, μεγαλυτερο χωρο αποσκευων και εκπληκτικο χωρο για 5 ενηλικες.


Τις νεες εκδοσεις Ford Fiesta ST-Line
Οι νεες εκδοσεις ST-Line διαθετουν τολμηρη εμφανιση και απευθυνονται σε οσους λατρευουν τη σπορ εμφανιση των Ford ST– αλλα δεν χρειαζονται τοσο τις εκρηκτικες τους επιδοσεις και τους κινητηρες μεγαλου κυβισμου. Διατιθενται με τον πολυβραβευμενο χιλιαρη κινητηρα βενζινης 1,0L EcoBoost, αλλα και με τον αποδοτικο 1,5L Diesel.


To νεο Ford EcoSport
To μικρο αυτο SUV της Ford προσφερει τον τελειο συνδυασμο σβελταδας, προσιτης τιμης και οικονομικης καταναλωσης που προσφερει ενα μικρο αυτοκινητο, με την ευελιξια και ευρυχωρια που οι πελατες προσδοκουν απο ενα SUV. – Ολα αυτα, σε ενα κομψο και ‘συμπαγες’ πακετο.


Το κορυφαιο Ford Focus RS
Με τον κινητηρα της Mustang ειδικα διαμορφωμενο να αποδιδει 350 αλογα και 440Nm ροπης, το επαναστατικο συστημα τετρακινησης και τα 4 διαφορετικα προγραμματα οδηγησης, το κορυφαιο αυτο Focus αποτελει ενα απο τα καλυτερα δειγματα της συγχρονης αυτοκινησης. Για τους φανατικους της σπορ οδηγησης, και οχι μονο!

Ωρες λειτουργιας: Δευτερα-Σαββατο 12:00-20:00μμ.
Κυριακη 16:00-20:00μμ.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!