Δενδροφύτευση στο Δάσος του Υμηττού υλοποίησε η LeasePlan Hellas

Η LeasePlan Hellas διπλα στη φυση για 5η συνεχη χρονια
Νεα περιβαλλοντικη δραση στο Αισθητικο Δασος του Υμηττου

Η LeasePlan Hellas, κορυφαια εταιρεια μισθωσης και διαχειρισης εταιρικων στολων, παραμενοντας πιστη στις αξιες της, υλοποιησε για 5η συνεχη χρονια δενδροφυτευση στο τμημα του Αισθητικου Δασους του Υμηττου που εχει υιοθετησει απο το 2012, σε συνεργασια με τη Φιλοδασικη Ενωση Αθηνων.
Οπως καθε χρονο, ετσι και φετος 50 εργαζομενοι της LeasePlan Hellas μαζι με τις οικογενειες τους και με εθελοντες της Φιλοδασικης Ενωσης Αθηνων, εδωσαν νεα πνοη στο Αισθητικο δασος του Υμηττου, φυτευοντας δεντρα και φροντιζοντας τα ηδη υπαρχοντα στην περιοχη διπλα στο Στρατοπεδο Σακεττα η οποια ειχε υποστει σημαντικη  ζημια απο τις πυρκαγιες το καλοκαιρι του 2007. 
Απο το 2012 μεχρι και σημερα, η LeasePlan Hellas, χαρη στην αμεριστη υποστηριξη των εργαζομενων της, εχει πραγματοποιησει 9 εθελοντικες αναδασωσεις κι εχει φυτευσει περισσοτερα απο 1200 δεντρα, συμβαλλοντας με αυτον τον τροπο στην αποκατασταση και τη δημιουργια πρασινων χωρων αναψυχης για τους κατοικους της Αττικης.

 
Ο κ. Φιλιππος Ζαγοριανακος, Διευθυνων Συμβουλος της LeasePlan Hellas, δηλωσε σχετικα: «Η σταθερη υλοποιηση δρασεων που εστιαζουν στο περιβαλλον και την κοινωνια αποτελει απορροια της υπευθυνοτητας και των αξιων που ξεχωριζουν τους ανθρωπους της LeasePlan Hellas σε ολους τους τομεις. Στηριζοντας εμπρακτα τον εθελοντισμο, την αφιλοκερδη προσφορα, την ομαδικοτητα και την προστασια του περιβαλλοντος, ειμαστε ιδιαιτερα χαρουμενοι που εχουμε καταφερει να αναδασωσουμε ενα μεγαλο μερος του Αισθητικου Δασους στον Υμηττο και δεσμευομαστε να συνεχισουμε να υλοποιουμε αντιστοιχες περιβαλλοντικες πρωτοβουλιες που κανουν την καθημερινοτητα μας και την πολη μας ακομα πιο ‘πρασινη’.»

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!