Δες απο κοντά και οδήγησε το νέο MINI Clubman

Περιοδεια του νεου MINI Clubman σε πολεις της Ελλαδας.
Το νεο MINI Clubman λανσαρει μια καινοτομο φιλοσοφια στην premium compact κατηγορια συνδυαζοντας την λειτουργικοτητα, την καθημερινη πρακτικοτητα, την διασκεδαστικη οδηγηση και το εξατομικευμενο στυλ.


Το νεο μοντελο περιοδευει σε αγαπημενες πολεις της Ελλαδας δινοντας την ευκαιρια στους φιλους της μαρκας να δηλωσουν συμμετοχη για μια «exclusive» προσωποποιημενη οδηγικη εμπειρια.


Το νεο MINI Clubman επισκεφθηκε ηδη το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονικη και συνεχιζει στην Αθηνα στο Golden Hall εως τις 13 Δεκεμβριου, στο κεντρο της Λαρισας απο 16 – 19 Δεκεμβριου, και θα ολοκληρωσει την περιοδεια του στην Κρητη, στο κεντρο του Ηρακλειου το διαστημα 7 – 10 Ιανουαριου, 2016.

Πατα το παρακατω link και κλεισε ενα test drive! Η ομαδα της ΜΙΝΙ θα ερθει να σε παραλαβει απο το σημειο που εσυ θα επιλεξεις, προκειμενου να ζησεις την πιο αποκλειστικη εμπειρια test-drive.

http://www.mini.com.gr/jointheclubman
 
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=946sD4lwXd8]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!