Δες με live video 360°, τους φιλάθλους στους δρόμους της Μαδρίτης στον Τελικό του UEFA Champions League !


O φετινος Τελικος του UEFA Champions League εκτος του οτι αποτελει Ισπανικη “υποθεση”,  αποκτα και μια ξεχωριστη “διασταση”. Συγκεκριμενα, η Nissan καινοτομει για μια ακομα φορα, δημιουργωντας το πρωτο στον κοσμο live video 360° στο YouTube, που θα καλυψει ενα τοσο σημαντικο αθλητικο γεγονος και θα μεταδωσει σε πραγματικο χρονο τον ενθουσιασμο των φιλαθλων στους δρομους της Μαδριτης !

Το πρωτο αυτου του ειδους video, θα μεταδοθει μεσω του καναλιου της Nissan στο YouTube και θα ειναι διαθεσιμο προς θεαση σε περιπου 180 εκατομμυρια τηλεθεατες του Τελικου του UEFA Champions League, πριν και κατα τη διαρκεια του αγωνα στο Μιλανο, το προσεχες Σαββατο.

Με κωδικη ονομασια FINAL 360°, το video θα καλυψει σε πραγματικο χρονο τον ενθουσιασμο και τις συναρπαστικες εμπειριες των οπαδων των δυο αντιπαλων φιναλιστ ομαδων, της Ρεαλ Μαδριτης και της  Ατλετικο Μαδριτης.

Η μεταδοση video 360°  μεσω του YouTube, ειναι μια νεα και  απο τις πιο καινοτομες μορφες παραγωγης οπτικοακουστικου υλικου, καθως η συγκεκριμενη τεχνικη τεθηκε σε εφαρμογη μολις απο τον περασμενο Απριλιο. Τα videos 360° δημιουργουνται με τη χρηση καμερας omni-directional (με ειδικο ευρυγωνιο φακο ληψης), οπου οι διαφορετικες κατευθυνσεις καταγραφονται ταυτοχρονα. Ο θεατης εχει τον ελεγχο της κατευθυνσης προβολης, δημιουργωντας μια μορφη εικονικης πραγματικοτητας. Οταν η θεαση γινεται απο μια  δευτερη οθονη, ο θεατης απλα κινει το τηλεφωνο η το tablet του για να επιλεξει την επιθυμητη κατευθυνση στην οποια θελει να δει. Αξιζει να σημειωθει οτι κατα τη διαρκεια του φετινου Τελικου του UEFA Champions League Final,  η Nissan εκτιμα πως το 50% του συνολου των τηλεθεατων, θα παρακολουθησουν το παιχνιδι με μια δευτερη συσκευη η οθονη στα χερια τους.

Για να πραγματοποιηθει το συγκεκριμενο εγχειρημα, δημοσιογραφοι θα βγουν στους δρομους της Μαδριτης για να καταγραψουν τις αντιδρασεις των οπαδων των δυο αντιπαλων ομαδων κατα τη διαρκεια του Τελικου. Στη συνεχεια, με live streaming τα videos θα δημιουργησουν την καθηλωτικη εμπειρια των 360°.

Για να παρακολουθησετε την συναρπαστικη δραση να “ξετυλιγεται” ζωντανα στις οθονες σας, δεν εχετε παρα να κανετε click στις 28 Μαϊου στο καναλι της Nissan στο YouTube 

https://www.youtube.com/watch?v=fyQm_8nH8gU

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fyQm_8nH8gU]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!