Δες πώς θα ανεφοδιάζεις το αυτοκίνητό σου στο μέλλον


Η Nissan αποκαλυπτει μια συναρπαστικη εκδοχη απο το οραμα της για το μελλον της αυτοκινησης, σε συνεργασια με το διασημο αρχιτεκτονικο γραφειο των Foster + Partners.

Η συγκεκριμενη συνεργασια  – οροσημο, μεταξυ του πρωτου σε πωλησεις παγκοσμιως κατασκευαστη αμιγως ηλεκτροκινητων αυτοκινητων και του κορυφαιου στουντιο αρχιτεκτονικου σχεδιασμου, κατεληξε στο συμπερασμα οτι ο σταθμος ανεφοδιασμου καυσιμων του μελλοντος, θα μπορουσε στην πραγματικοτητα να ειναι το ιδιο το αυτοκινητο !


Εικονογραφημενο σε ενα εκπληκτικο βιντεο διαρκειας δυο λεπτων, που απεικονιζει τοσο το best-seller Nissan LEAF  αλλα και το φουτουριστικο IDS Concept, το οραμα της Nissan  παιρνει σαρκα και οστα, διερευνωντας  πως ο τροπος της ζωης μας μπορει να αλλαξει καθως η τεχνολογια εξελισσεται.


Η συνεργασια αυτη που θα διαρκεσει για 12 μηνες, προσφερει μια εικονα του τι αναμενουμε απο τη Nissan σε σχεση με το οραμα της για την Ευφυη Κινητικοτητα : εναν κοσμο στον οποιο τα αυτοκινητα αλληλεπιδρουν με το περιβαλλον τους, καθως οι πληθυσμοι υιοθετουν τις μηδενικες εκπομπες ρυπων, αλλα και τις τεχνολογιες πιλοτικης οδηγησης.


Η σχεδιαστικη μελετη του σταθμου ανεφοδιασμου απο το μελλον, παρουσιαζεται στο φετινο 86ο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης. 

Ο σταθμος ανεφοδιασμου της Nissan ερχεται απο το…  μελλον ! 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8u8WJi9TCVU]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!