Δες τα all terrain οχήματα της Nissan να… δαμάζουν τη Σαχάρα

Ειναι ενα απο τα πλεον αφιλοξενα μερη του πλανητη. Λιγοι εχουν την ευκαιρια να βρεθουν εκει και, ακομα πιο λιγοι εχουν την τιμη να λενε οτι καταφεραν να δαμασουν τη φυση, στο πιο σκληρο της προσωπο. Ο λογος για την ερημο Σαχαρα, στο αγριο εδαφος της οποιας, η Nissan… επιτιθεται αυτη την εβδομαδα με τα παντος εδαφους pickup και SUV της, τα Nissan Patrol, Navara, TITAN και Terra.


Ξεκινωντας απο την πολη Er-Rachidia στο ανατολικο Μαροκο, στελεχη απο Μεσα Μαζικης Ενημερωσης, δοκιμαζουν τις κορυφαιες δυνατοτητες των φορτηγων και SUV της Nissan, μεσα στις δυσκολες συνθηκες της οροσειρας του Ατλαντα, που εκτεινεται σε περισσοτερα απο 2.500 χιλιομετρα, σε ολη τη βορεια Αφρικη.


Το 2006 και το 2007, ενας αυτοκινητοδρομος που διασχιζει την Er-Rachidia, μια πολη περιπου 90.000 ατομων που βρισκεται σε μια αραιοκατοικημενη περιοχη, αποτελουσε μερος της διαδρομης του φημισμενου Ραλι Paris – Dakar. Γνωστη και με την ονομασια   \”η πυλη της ερημου”, αυτη η διαδρομη των 400 χιλιομετρων ηταν γνωστη για τις  περισσοτερες μορφολογικες αλλαγες στο εδαφος του αγωνα, ενω  ηταν διαβοητη και για τις εξαντλητικες συνθηκες.

Η καμηλα δεν ειναι μαρκας Nissan.

Τα Patrol, Navara, TITAN και Terra αποτελουν μερος της ολοενα και πιο δημοφιλους γκαμας των ελαφρων επαγγελματικων οχηματων της Nissan, η οποια αναμενεται να φθασει φετος σχεδον το 1 εκατομμυριο σε πωλησεις, παγκοσμιως.


Τα σκληροτραχηλα pickup και SUV της Nissan , συνδυαζουν μια σειρα χαρακτηριστικων και πλεονεκτηματων που βασιζονται στην εμπειρια των 80 και πλεον ετων της εταιρειας, στο σχεδιασμο και την κατασκευαστικη υπεροχη, καινοτομων ελαφρων επαγγελματικων οχηματων.

Μπορεις να δεις και βιντεο απο την… επιθεση της Nissan στην ερημο Σαχαρα, με το Navara να πρωταγωνιστει:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=NCk3zY1V3sQ&w=320&h=266]



Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!