Δες το τετρακίνητο Ford Focus RS και την νέα Mustang παρέα με όλα τα Ford στην έκθεση αυτοκινήτου 2015

 Η διοργανωση της εκθεσης «Αυτοκινηση 2015» συμπιπτει με μια απο τις πιο συναρπαστικες εποχες για την Ford. Παρα την γενικοτερη οικονομικη κριση, η  Ford επενδυει στο μελλον μεσα απο την αφοσιωση της στη σχεδιαση και την κατασκευη πιο επιθυμητων αυτοκινητων για καθημερινη χρηση, αλλα και αυτοκινητων υψηλων επιδοσεων που ικανοποιουν τις συγχρονες αναγκες των οδηγων. Παραλληλα, αναβαθμιζει την εμπειρια αγορας των πελατων της μεσα απο την  ανανεωση επιλεγμενων εκθεσεων Ford, συμφωνα με τα νεα αναβαθμισμενα προτυπα FordStore.

Στη φετινη εκθεση, το περιπτερο της Ford συνολικου εμβαδου 590 τετραγωνικων μετρων, θα ειναι κατασκευασμενο και θα περιλαμβανει στοιχεια απο τα νεα Ford Stores. Οι επισκεπτες, περα απο ολα τα δημοφιλη μοντελα οπως τα Ford Fiesta, Ford Focus , Ford B-Max, Ford Tourneo Connect, Ford Kuga και Ford Ranger,  θα εχουν την ευκαιρια να δουν απο κοντα τα ανανεωμενα Ford C-Max και Ford Galaxy, αλλα και μοντελα που για πρωτη φορα θα κανουν την εμφανιση τους στην Ελληνικη αγορα, οπως:

Το νεο Ford Focus RS
To νεο Ford focus RS ολοκληρωνει την γκαμα του Focus με ενα υψηλων προδιαγραφων hot hatch ικανο να προσφερει την απολυτη οδηγικη εμπειρια στον οδηγο του διαθετοντας για πρωτη φορα στην ιστορια του συστημα τετρακινησης!

Τη νεα Ford Mustang
Ενα απο τα ισχυροτερα Brand Name παγκοσμιως κανει το ντεμπουτο του για πρωτη φορα στην Ευρωπη. Η νεα Ford Mustang ηρθε για να κατακτησει και την Ελληνικη αγορα με οπλα  την επιθετικη εξωτερικη εμφανιση αλλα και τον Εξευρωπαϊσμενο χαρακτηρα της. Φυσικα, ειναι γενους θηλυκου, με 317 η 421 ιππους, ανοιχτη η κλειστη, και πισω κινηση!

Τη Formula Ford
Ο τετραπλα βραβευμενος κινητηρας βενζινης της Ford δειχνει πραγματικα τα δοντια του! Ειτε στην «νορμαλ» εκδοση των 100 εως 140 ιππων που εφοδιαζει τα περισσοτερα μοντελα, ειτε στη Formula Ford με αποδοση 205 ιππων (!), αποτελει την καλυτερη αποδειξη για την τεχνολογια των κινητηρων Ford!

Το νεο Ford Mondeo Vignale
Το πρωτο Ford Mondeo Vignale ειναι σχεδιασμενο να προσφερει στον ιδιοκτητη του πολυτελεια, κορυφαια κατασκευαστικη αρτιοτητα και μοναδικη εμφανιση. Ο πελατης Vignale περα απο το προηγμενο τεχνολογικα προϊον, απολαμβανει κορυφαια εμπειρια καθ ολη τη διαρκεια κτησης μεσα απο μια σειρα αποκλειστικων υπηρεσιων μετα την πωληση!

Το νεο Ford EcoSport
Απο την πρωτη παρουσιαση του, ο «μικρος αδελφος» του Ford Kuga, εχει τραβηξει το εντονο ενδιαφερον του κοινου. Οι επισκεπτες της εκθεσης θα εχουν την ευκαιρια να παρουν μια πρωτη γευση απο το νεο Ford EcoSport που αναμενεται στην Ελληνικη αγορα στα μεσα του 2016.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!