Διαμόρφωσε το δικό σου Ford GT όπως εσύ το θέλεις


Αιτησεις για την αποκτηση του νεου Ford GT μπορουν να υποβαλλονται απο σημερα για τα πρωτα δυο χρονια παραγωγης (500 οχηματα), μεσω της ιστοσελιδας FordGT.com. Οι ενδιαφερομενοι θα δημιουργουν το Ford GT των ονειρων τους στον online διαμορφωτη
Η περιορισμενη παραγωγη ενεπνευσε μια μοναδικη, πελατοκεντρικη εμπειρια αγορας, ανοιχτη για ολους. Μεσα απο τη διαδικασια αιτησεων θα επιλεγουν οι υποψηφιοι αγοραστες του Ford GT οι οποιοι θα τιμησουν τη μαρκα Ford 
Η νεα υπηρεσια Ford GT Concierge που λανσαρεται στοχευει σε μια εξατομικευμενη εμπειρια αγορας

Οι πελατες που επιθυμουν να αποκτησουν ενα απο τα νεα Ford GT υπερυψηλων επιδοσεων μπορουν να υποβαλλουν επισημα τις αιτησεις τους στην ιστοσελιδα FordGT.com

Η περιορισμενη παραγωγη του νεου Ford GT ενεπνευσε τη Ford Performance να δημιουργησει μια μοναδικη, πελατοκεντρικη φιλοσοφια που θα βοηθησει στην επιλογη υποψηφιων αγοραστων του νεου υπεραυτοκινητου. Οι εγκεκριμενοι υποψηφιοι μεσα απο τη νεα υπηρεσια Ford GT Concierge θα απολαυσουν μια εξατομικευμενη εμπειρια αγορας.

«Η διαδικασια αγορας του Ford GT ειναι μοναδικη οπως το νεο μας υπεραυτοκινητο,» δηλωσε ο Henry Ford III, global marketing manager, Ford Performance. «Αντιλαμβανομαστε οτι οι κατοχοι μοντελων GT ειναι ισχυροι πρεσβευτες για τη Ford Motor Company και ευελπιστουμε να τους προσφερουμε μια υπηρεσια ξεχωριστη, οπως το ιδιο το αυτοκινητο.»

Το Ford GT ειναι το πιο προηγμενο Ford παραγωγης ολων των εποχων, βασισμενο στις πιο προσφατες τεχνολογιες για ελαφρια δομη αμαξωματος, με εξελιγμενη αεροδυναμικη και κινητηρες EcoBoost, αποτελει βιτρινα για τη μαρκα Ford

Οσοι ενδιαφερονται να αποκτησουν το Ford GT θα πρεπει να υποβαλλουν αιτηση. Οι αιτουντες θα εχουν την ευκαιρια να προσδιορισουν το καταστημα FordStore απο το οποιο επιθυμουν να παραλαβουν το αυτοκινητο τους και, εαν το αιτημα τους εγκριθει, θα ολοκληρωσουν την αγορα με τη βοηθεια της νεας υπηρεσιας Ford GT Concierge.

Οι εγκεκριμενοι υποψηφιοι απο ολο τον κοσμο θα ερχονται σε επαφη με την υπηρεσια και θα βιωνουν μια εξατομικευμενη εμπειρια – οχι μονο κατα την παραγγελια και παραδοση του αυτοκινητου, αλλα και για οσο διαστημα βρισκεται στην ιδιοκτησια τους.

Η ιστοσελιδα του νεου Ford GT περιλαμβανει ενα διαμορφωτη (configurator) που προσφερει στους πελατες μια πρωτη ευκαιρια να δημιουργησουν το Ford GT των ονειρων τους, και να μοιραστουν την επιλογη τους με τους φιλους τους στα social media. Ο διαμορφωτης περιλαμβανει μια γκαμα εξωτερικων χρωματικων συνδυασμων, ζαντων και υλικων κατασκευης για το Ford GT, καθως και λεπτομερειες για τις διαθεσιμες επιλογες του εσωτερικου.

Το Ford GT διατιθεται σε οκτω εξωτερικα χρωματα – αναμεσα τους το πολυποθητο Liquid Blue – και τεσσερις επιλογες για το εσωτερικο.


Τα οκτω εξωτερικα χρωματα συνδυαζονται με επτα διαφορετικες επιλογες λωριδων αμαξωματος (stripes), προσφεροντας τους πελατες Ford GT τη δυνατοτητα να κανουν το αυτοκινητο τους μοναδικο. Ορισμενοι συνδυασμοι του διαμορφωτη ισως δεν διατιθενται απο την εναρξη της παραγωγης του Ford GT στο τελος της χρονιας, αλλα η εφαρμογη παρεχει στους ενθουσιωδεις υποψηφιους αγοραστες μεγιστη ευελιξια στη διαμορφωση του δικου τους εικονικου Ford GT.

Το Ford GT θα ειναι ενα απο τα πιο μοναδικα προϊοντα στην ιστορια της Ford. Η παραγωγη περιοριζεται στα 250 αυτοκινητα το χρονο, και η πρωτη περιοδος παραγγελιων θα καλυψει τα δυο πρωτα χρονια παραγωγης – συνολικα 500 οχηματα.

Η διαδικτυακη διαδικασια του πρωτου γυρου υποβολης αιτησεων για το νεο Ford GT κλεινει στις 12 Μαϊου, 2016, στις 11:59 μ.μ. – Ωρα Κεντρικης Ευρωπης (CET).

Δημιουργηστε το δικο σας Ford GT σημερα στο FordGT.com.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!