Διπλή βράβευση για τη Mercedes-Benz Ελλάς

Στο βαθρο των νικητων ανεβηκε… δυο φορες το τμημα πωλησεων της Mercedes-Benz Ελλας. Διακριθηκε στον θεσμο «Sales Excellence Awards», ο οποιος αναδεικνυει και επιβραβευει τις βελτιστες πρακτικες πωλησεων σε ολους τους επιχειρηματικους κλαδους. Τα βραβεια, διοργανωθηκαν για εβδομη κατα σειρα χρονια απο το Ελληνικο Ινστιτουτο Πωλησεων (ΙΠΕ) και την Boussias Communications για να βραβευσει τους κορυφαιους των Πωλησεων της χωρας. Το Τμημα Πωλησεων Επιβατηγων Αυτοκινητων της Mercedes-Benz Ελλας απεσπασε ενα βραβειο Gold και ενα βραβειο Bronze.

Ο Ν. Πρεζας, Sales & Marketing Director MB Cars (δευτερος απο αριστερα), μαζι με τους συνεργατες του απο το Τμημα Πωλησεων της Mercedes-Benz Ελλας κατα τη διαρκεια της βραβευσης της Ομαδας ως «Τμημα Πωλησεων της Χρονιας» με το Gold βραβειο

Στη φετινη Τελετη Απονομης, στην οποια εδωσαν το «παρων» περισσοτερα απο 700 υψηλοβαθμα στελεχη και επιχειρηματιες απο ολους τους κλαδους της Ελληνικης αγορας, η Mercedes-Benz Ελλας καταφερε να διακριθει και παλι, αποσπωντας δυο σημαντικα βραβεια: Tο Βραβειο GOLD στην Κατηγορια «Τμημα Πωλησεων της Χρονιας» για το Τμημα Πωλησεων Επιβατηγων Αυτοκινητων και το Βραβειο BRONZE για το Τμημα Marketing & Επικοινωνιας, για την Digital Kαμπανια Επικοινωνιας Επιβατικων Αυτοκινητων «It’s Time».

Ο Π. Ριτσωνης, Marketing & Communication Senior Manager (δεξια) παραλαμβανει το βραβειο Bronze για τη digital καμπανια επικοινωνιας “It’s time” 

Ο Sales & Marketing Director MB Cars, Ν. Πρεζας σχολιασε σχετικα με τη σημαντικη, διπλη διακριση της Mercedes-Benz Ελλας: «Η σημερινη βραβευση αποτελει μια σημαντικη ηθικη επιβραβευση οχι μονο για την ομαδα των πωλησεων και του μαρκετινγκ αλλα για ολους τους εργαζομενους της Mercedes-Benz Hellas.

Προσωπικα ειμαι πολυ υπερηφανος που περιστοιχιζομαι απο τοσο συνεργασιμους, θετικους, δημιουργικους, παθιασμενους και ταλαντουχους συνεργατες με τους οποιους μας συνδεουν κοινες αρχες και αξιες. Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε ολους για τις δυο διακρισεις που κατεκτησε η ομαδα».

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!