Δοκιμές στην παγωμένη Βόρεια Σουηδία, για την επερχόμενη BMW X3


Με αφθονο χιονι και θερμοκρασιες κατω απο -20 βαθμους Κελσιου η Σουηδικη Λαπωνια ειναι το ιδανικο μερος για να τεσταρεις τις αντοχες και την τετρακινηση μιας Bmw X.

Η δυναμικη οδηγηση και η αξιοπιστια ειναι δυο μονο απο τα κυρια χαρακτηριστικα καθε μοντελου BMW. Για να εξασφαλιστει η απροσκοπτη λειτουργια μιας BMW σε ολες τις συνθηκες ωστε ο πελατης να μπορει να βιωνει την – χαρακτηριστικη για τη μαρκα – “οδηγικη απολαυση” ανα πασα στιγμη, η BMW επενδυει σημαντικα σε χρονο και σε τεχνογνωσια, τοσο στη διαδικασια παραγωγης οσο και στις δοκιμες των οχηματων της. Πολυ πριν την κυκλοφορια ενος νεου μοντελου στην αγορα, θα πρεπει να ανταπεξελθει στις πλεον επιπονες δοκιμασιες αντοχης. Αναμεσα τους, δοκιμες σε ακραιες καιρικες συνθηκες, οπως σε ερημους κατω απο καυτο ηλιο η σε χειμερινο περιβαλλον με πολικες θερμοκρασιες.


Fine tuning για κορυφαια ασφαλεια και μεγιστη οδηγικη απολαυση.

Επιπλεον, οι εκτεταμενες επιφανειες παγου σε παγωμενες λιμνες και πολυαριθμοι ερημοι δρομοι με παχυ στρωμα χιονιου εξασφαλιζουν εξαιρετικες συνθηκες για την ιδανικη ρυθμιση των επιλογων που παρεχει η λειτουργια Driving Experience Control – με γνωμονα παντα τη μεγιστη οδηγικη απολαυση και τη βελτιστη ασφαλεια στην οδηγηση. Κατα συνεπεια, οι μηχανικοι ειναι σε θεση να αισθανθουν τη δυναμικη συμπεριφορα του αυτοκινητου με μεγαλυτερη ακριβεια και να συγχρονισουν τον ελεγχο των συστηματων υποβοηθησης του οδηγου οπως Dynamic Stability Control (DSC) η Dynamic Traction Control (DTC) και να συντονισουν τη λειτουργια τους με το συνολο του αυτοκινητου. Προκειται για μια επιπονη διαδικασια εξελιξης η οποια εν συνεχεια παρεχει στον πελατη ενα αριστα ρυθμισμενο πλαισιο στα προτυπα της οδηγικης ασφαλειας BMW.  


Ιδανικες προϋποθεσεις για δοκιμη της BMW X3 στον Αρκτικο Κυκλο.

Στα πλαισια των τελικων χειμερινων δοκιμων, η ομαδα δοκιμαστων της BMW ολοκληρωσε ενα επιπονο προγραμμα στη Βορεια Σουηδια. Στα περιχωρα της μικρης πολης Arjeplog, μοντελα προ-παραγωγης της νεας BMW X3 επρεπε να αποδειξουν οτι μπορουν να αντεξουν στο κρυο, στο χιονι και στον παγο. Το Arjeplog, το οποιο βρισκεται στην ιστορικη επαρχια της Λαπωνιας, μολις 56 χιλιομετρα νοτια του Αρκτικου Κυκλου, προσφερει τις ιδανικες συνθηκες για κατι τετοιο. Αφθονο χιονι και θερμοκρασιες κατω απο -20 βαθμους Κελσιου παγωνουν τις λιμνες της περιοχης. Οι αχανεις αυτες εκτασεις χρησιμοποιουνται ως πεδια λεπτομερων δοκιμων του συστηματος διευθυνσης, της αναρτησης και των χαρακτηριστικων οδηγησης ενω επιτρεπουν και τη συγκριση διαφορετικων τεχνικων λυσεων μεταξυ τους. Στην ολη διαδικασια, η εξυπνη τεχνολογια τετρακινησης xDrive μπορει να επιδειξει ολα της τα πλεονεκτηματα, οχι μονον εξασφαλιζοντας τη βελτιστη ελκτικη προσφυση σε παγωμενες επιφανειες, αλλα – χαρη στη συνεχως μεταβαλλομενη κατανομη της ροπης – βελτιστοποιωντας την ευελιξια και τη βελτιωμενη ενεργητικη ασφαλεια.


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BaFFVifxRkg]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!