Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από την Peugeot

Αν εισαι ο ευτυχης ιδιοκτητης ενος Peugeot, θα πρεπει να το φροντιζεις για να σε… φροντιζει κι αυτο. Τωρα που ο καιρος κρυωσε και οι συνθηκες οδηγησης γινονται πιο επικινδυνες -χειμωνας γαρ- η Peugeot στην Ελλαδα… φροντιζει για εσενα.

Το Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων της Peugeot καλει ολους τους πελατες της μαρκας να προβουν σε ενα ΔΩΡΕΑΝ χειμερινο ελεγχο του αυτοκινητου τους προκειμενου να ειναι ασφαλεις και προετοιμασμενοι να αντιμετωπισουν ολα τα ενδεχομενα του καιρου.

Ο χειμερινος ελεγχος ασφαλειας δημιουργηθηκε απο τους εμπειρους τεχνικους του Δικτυου και συμπεριλαμβανει  20 σημεια ελεγχου οπως: 

•    Ελαστικα, φωτα, υαλοκαθαριστηρες, φρενα,  ελεγχο καυσαεριων,  συστημα διευθυνσης, αναρτησης , φορτισης  μπαταριας ,  κλιματισμου και αμαξωματος.

•    Δωρεαν συμπληρωση ολων των υγρων εως 500ml συνολικα  (λαδι κινητηρα, υγρο φρενων, αντιψυκτικο και  υγρο πλυστικης συσκευης)

Με καθε Χειμερινο ελεγχο Peugeot,  οι κατοχοι των αυτοκινητων θα λαμβανουν γραπτο πιστοποιητικο ελεγχου ποιοτητας του αυτοκινητου τους, ετσι ωστε να ειναι βεβαιοι, οτι το Peugeot  τους ειναι πολυ καλα προετοιμασμενο για τις συνθηκες του χειμωνα.

Τα ραντεβου για τον δωρεαν Χειμερινο ελεγχο προγραμματιζονται μεσω της υπηρεσιας Peugeot online service στην  ηλεκτρονικη διευθυνση www.peugeot.gr. Με τον προγραμματισμο του ραντεβου  δινεται εκπτωση 25% σε  επιλεγμενες κατηγοριες ανταλλακτικων πολυ χρησιμες για την συντηρηση των αυτοκινητων οπως:

 •   Μπαταρια, Τακακια – Δισκους φρενων, Αμορτισερ, Συμπλεκτη, Σετ χρονισμου, Εξατμιση,  Υαλοκαθαριστηρες, Αντιψυκτικο υγρο, στα Λιπαντικα προϊοντα της Total  και στα Ελαστικα Michelin.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!