Δωρεάν χειμερινός έλεγχος για Fiat, Alfa Romeo, Abarth

Με το προγραμμα δωρεαν τεχνικου ελεγχου, Winter Check Up 2018/2019, η Mopar, επισημη μαρκα υπηρεσιων After Sales των Alfa Romeo, Fiat, Abarth και Fiat Professional, δημιουργει τις προϋποθεσεις για τις πιο ασφαλεις χειμερινες διαδρομες.       


Βασικη προτεραιοτητα της Fiat Chrysler Automobiles, ειναι η παροχη υπηρεσιων υψηλου επιπεδου σε ολους τους κατοχους μοντελων Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional. Η σωστη διαγνωση και ενημερωση σχετικα με την κατασταση του αυτοκινητου, αποτελει βασικη προϋποθεση για ασφαλεις μετακινησεις, ιδιαιτερα στις δυσκολες χειμερινες καιρικες συνθηκες.




Στα  πλαισια της καμπανιας \’\’WINTER  CHECK UP 2018/2019\’\’, η Mopar, προσφερει εντελως δωρεαν τον απαραιτητο ελεγχο για την προετοιμασια των αυτοκινητων Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional  ενοψει των ιδιαιτερων καιρικων συνθηκων της  χειμερινης περιοδου. Το προγραμμα περιλαμβανει τον ενδελεχη ελεγχο 15 σημειων, οπως ειναι η κατασταση του συστηματος πεδησης, τα επιπεδα των υγρων λειτουργιας του κινητηρα, αλλα και ο απαραιτητος διαγνωστικος ελεγχος μεσω των σχετικων ειδικων εργαλειων. Επισης στα πλαισια του Winter Check Up, εφοσον υπαρχει η αναγκη επισκευης, προσφερεται ειδικη εκπτωση σε μια σειρα αναλωσιμων-ανταλλακτικων που παιζουν καθοριστικο ρολο για την ασφαλεια του αυτοκινητου.


Ο δωρεαν ελεγχος Winter Check Up, προσφερεται μεσω του εξουσιοδοτημενου δικτυου επισκευαστων της FCA Greece και εχει ισχυ απο τις 3 Δεκεμβριου 2018, εως τις 28 Φεβρουαριου 2019, καλυπτοντας στο συνολο της τη χειμερινη περιοδο.

Μεσω των εποχιακων ελεγχων, των ειδικων προσφορων, αλλα και την εστιαση στις υπηρεσιες υψηλης ποιοτητας, η Mopar, εξασφαλιζει τη δυνατοτητα ολοι οι κατοχοι Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional να εχουν τη δυνατοτητα να διατηρουν παντα το αυτοκινητο τους στην καλυτερη δυνατη κατασταση.  

Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το Winter Chek Up 2018/2019, αλλα και γενικοτερα τις υπηρεσιες της Mopar, οι ενδιαφερομενοι μπορουν να επισκεφθουν τις αντιστοιχες, με τη μαρκα του αυτοκινητου τους, επισημες ιστοσελιδες της Mopar (πχ www.fiat.gr/mopar).

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!