Δωρεά στο ΕΚΑΒ τα ασθενοφόρα Peugeot

Ο χαρακτηρας, στις δυσκολες στιγμες φαινεται. Στον Γολγοθα που ανεβαινει η Ελλαδα, πολλες απο τις νευραλγικες υπηρεσιες για τους πολιτες \”επιβιωνουν\” χαρη στην ιδιωτικη πρωτοβουλια. Καπως ετσι συμβαινει και με το ΕΚΑΒ, το οποιο αντιμετωπισε τεραστιο προβλημα με τον στολο των ασθενοφορων μεσα στην κριση.
Τον στολο αυτο, ανελαβε να ανανεωσει σε ενα μερος του, το Ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος. Και,  επειδη ενος… καλου μυρια επονται, η ελληνικη αντιπροσωπεια της Peugeot (μελος του Ομιλου επιχειρησεων Συγγελιδη, θελοντας να συνεισφερει στο τεραστιο κοινωνικο εργο που επιτελει το Ιδρυμα Νιαρχος Νιαρχος και ειδικοτερα στην συγκεκριμενη δωρεα, παρεχει για τα δυο πρωτα χρονια ζωης των οχηματων, δωρεαν την προληπτικη τους συντηρηση στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της γαλλικης μαρκας στην Επικρατεια.
Η παραδοση των ασθενοφορων, τυπου Peugeot Boxer, δωρεα του Ιδρυματος Σταυρος Νιαρχος προς το ΕΚΑΒ εχει ηδη ξεκινησει και θα εχει ολοκληρωθει εντος του Φεβρουαριου. Πιο συγκεκριμενα, εχει ολοκληρωθει η παραδοση ολων των Κινητων Μοναδων και θερμοκοιτιδων καθως και μερους των υπολοιπων ασθενοφορων.

Η ελληνικη αντιπροσωπεια της Peugeot, ανταποκριθηκε σε ολα τα αιτηματα και τις βελτιωσεις που ζητηθηκαν απο τα αρμοδια οργανα του ΕΚΑΒ, ετσι ωστε να επιτυχει την απολυτη ικανοποιηση των πληρωματων που δινουν τον καθημερινο τους αγωνα στο κοινωνικο εργο που επιτελουν.  Επισης, η Peugeot εχει ολοκληρωσει την πανελλαδικη εκπαιδευση των πληρωματων του ΕΚΑΒ στον χειρισμο των νεων οχηματων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!