Δύο ακόμα βραβεία για την Peugeot


Δυο ακομη βραβεια, τα οποια κατεκτησε στο Grand Prix Auto Plus RTL, βαζει στο ογκωδες portfolio των διεθνων διακρισεων της η Peugeot : Tο δημοφιλες SUV Peugeot 3008 HYBRID4 κερδισε το βραβειο του καλυτερου «πρασινου αυτοκινητου», ενω το 508 Peugeot Sport Engineered το βραβειο του καλυτερου Concept Car. 

Τα βραβεια για τα καλυτερα αυτοκινητα του σαλονιου της Γενευης του 2019, Grand Prix Auto Plus RTL, διοργανωνονται απο το δημοφιλες γαλλικο περιοδικο και site Auto Plus, σε συνεργασια με την εταιρεια RTL. H τελευταια δραστηριοποιειται σε δεκα ευρωπαϊκες χωρες, εχοντας στην κατοχη της ραδιοφωνικους και τηλεοπτικους σταθμους, οι οποιοι τυγχανουν ευρειας αποδoχης απο το ευρωπαϊκο κοινο.


Το βραβειο του καλυτερου «πρασινου αυτοκινητου» κερδισε το Peugeot 3008 HYBRID4, το οποιο ψηφιστηκε απο το 36% των διαδικτυακων επισκεπτων του site. Η νεα τεχνολογια επαναφορτισης προσφερει ελευθερια επιλογων : Mετακινηση στην πολη, στον ανοικτο δρομο η στην υπαιθρο. Απο την αλλη πλευρα οι οδηγικες αισθησεις ενισχυονται με την λειτουργια «μηδενικων εκπομπων ρυπων», τη δυναμη της λειτουργιας sport, καθως και την ευελιξια της λειτουργιας hybrid. Το Peugeot 3008 HYBRID4 θα κανει την εμπορικη του εμφανιση στα τελη του 2019.

Απο την αλλη πλευρα, το βραβειο του καλυτερου Concept Car κατεκτησε το 508 Peugeot Sport Engineered, το οποιο κερδισε το 61% των ψηφων. Αυτο ειναι το πρωτο βραβειο που κατακτα το concept car, το οποιο αποτελει τον προαγγελο της ηλεκτρικης γκαμας της PEUGEOT που θα εχει ολοκληρωθει μεχρι και το 2020. Συνωνυμο της «Neo-Performance», οπως ονομαζεται η Plug-in υβριδικη του τεχνολογια, αναπτυσει ιπποδυναμη 400 ιππων με εκπομπες διοξειδιου του ανθρακα μονο 49 γραμμαρια ανα χιλιομετρο. Η πλατφορμα του, σχεδιασμενη απο την ομαδα της Peugeot Sport, εξοπλιζεται με τετρακινηση για απαραμιλλη οδηγικη απολαυση.  Προερχομενο απο τη ριζοσπαστικη μπερλινα Peugeot 508, το εξωτερικο του design ειναι ρηξικελευθο και sport, ενω το εσωτερικο του διακρινεται απο φινετσα και sport γραμμες.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!