Δύο τεράστια ονόματα της αυτοκίνησης έρχονται Ελλάδα

Εκφραζουν δυο διαφορετικες σχολες αυτοκινησης. Τοσο διαφορετικες, τοσο αντιθετες μεταξυ τους, που πολλοι μιλανε για το χασμα μεταξυ δυο κοσμων. Και ομως, αυτοι οι δυο κοσμοι, οι οποιοι ειναι μακρινοι απο τη σημερινη ελληνικη πραγματικοτητα, ετοιμαζονται, για πρωτη φορα, να δοκιμασουν τις δυναμεις τους στην πολυπαθη, χτυπημενη απο την κριση, ελληνικη αγορα.
Στην πρωτη περιπτωση, προκειται για γιγαντιαιο κατασκευαστη αυτοκινητων, ο οποιος βρισκεται ενα βημα πριν απο την επισημη εναρξη δραστηριοτητων στη χωρα μας. Αν και τα γενικοτερα σχεδια του ειναι θολα, λογω της γραφειοκρατιας, αλλα και της γενικοτερης ρευστης καταστασης που επικρατει στη χωρα μας, θεωρειται δεδομενη η προθεση του να λειτουργησει πολυ συντομα την πρωτη του αντιπροσωπεια στην Αθηνα και να επεκταθει, δημιουργωντας πληρες δικτυο εξυπηρετησης που θα καλυπτει καθε γωνια της Ελλαδας.

Στη δευτερη περιπτωση, δεν προκειται για αυτονομη καθοδο μιας φιρμας στην Ελλαδα. Αλλωστε, τυποις τουλαχιστον, η μαρκα αυτη υπαρχει στην Ελλαδα, υπο την ομπρελα ενος εκ των μεγαλυτερων και ισχυροτερων εισαγωγεων αυτοκινητων της χωρας μας. Και, επειδη η καλως εννοουμενη τρελα ειναι ενα χαρακτηριστικο που διακρινει τον επικεφαλης αυτου του επιχειρηματικου σχηματος, το TopSpeed.gr μαθαινει πως βρισκεται προ των πυλων, η εναρξη της εισαγωγης των συγκεκριμενων, κορυφαιων μοντελων της συγκεκριμενης μαρκας, που σημερα βρισκονται στο πανθεον των supercars και, γυρω απο το ονομα τους, επικρατει ενας μυθος.

Το αστειο ειναι οτι αυτες οι δυο μαρκες, με τα κορυφαια μοντελα τους, δημιουργησαν πληθος συζητησεων και διαφωνιων παγκοσμιως, οταν τα δυο κορυφαια μοντελα τους αναμετρηθηκαν σε ενα drag strip. Και, λες και ειναι παιχνιδι της μοιρας, ετοιμαζονται να αναμετρηθουν ξανα, αυτη τη φορα, σε ενα απο τα πιο σκληρα περιβαλλοντα του κοσμου. Την ελληνικη αγορα.

Ποιοι ειναι; Μεινε συντονισμενος στο TopSpeed.gr και θα σου τα πουμε ολα!

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!