Εκπτώσεις και νέα χρηματοδοτικά για τα Fiat Professional

Σε νεες τιμες με \”γενναιες\” εκπτωσεις παρεχονται, ως τις 30 Σεπτεμβριου 2018, τα κορυφαια οχηματα της σειρας Fiat Professional, προς οφελος ολων των επαγγελματιων, οι οποιοι αναζητουν μια ποιοτικη και αποδοτικη λυση που καλυπτει πληρως τις αναγκες τους. Ταυτοχρονα, παρεχεται ατοκο και χαμηλοτοκο χρηματοδοτικο προγραμμα μεσω της FCA Capital, ωστε τα επαγγελματικα οχηματα της Fiat να ειναι πιο προσιτα απο ποτε.


 Συγκεκριμενα, ολα τα Van της Fiat Professional πωλουνται πλεον και μεχρι το τελος Σεπτεμβριου με εκπτωση 2.500€. Επιπλεον, στο Fullback η εκπτωση ανερχεται στα 2.000€ για το Extended Cab και στα 3.500€ για το Double Cab.


 Συνδυαστικα με τις εκπτωσεις, προσφερεται προγραμματα χρηματοδοτησης FCA Capital για Doblo Cargo & Fiorino με 36% προκαταβολη, ονομαστικο επιτοκιο 0% (πλεον εισφορας 0,6%), και αποπληρωμη σε 48 μηνιαιες δοσεις. Αντιστοιχα,για τα Talento Van & Ducato προσφερεται προγραμμα χρηματοδοτησης FCA Capital με 50% προκαταβολη, ονομαστικο επιτοκιο 2,9% (πλεον εισφορας 0,6%), και αποπληρωμη σε 48 μηνιαιες δοσεις.


 Με την ευρεια γκαμα κινητηρων τους, για οικονομια και αποδοση που κανει τη διαφορα στην καθημερινη εργασια, τον αναβαθμισμενο τους εξοπλισμο, την εξαιρετικη οδικη συμπεριφορα και την υψηλη ποιοτητα κατασκευης τους, τα μοντελα της Fiat Professional διαθετουν την πιο ελκυστικη σχεση τιμης και αξιας για τον επαγγελματια που αναζητει το καλυτερο για την εργασια του.


Τα μοντελα της Fiat Professional, περιμενουν στο  Δικτυο των Εξουσιοδοτημενων Διανομεων της Fiat Professional.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!